Πρόκειται για μία από τις διασημότερες, αλλά και πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο με εκατομμύρια fans αλλά και haters. Αμέτρητες φορές έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ με τις προσωπικές τους ιστορίες, κάτι που έκαναν και αυτήν την φορά. Τι συνέβη όμως;

Σε σκηνές από το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» η Κρις Τζένερ, η Κόρτνει και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να πετούν η μία στην άλλη γεμάτα πιάτα με μακαρόνια και σαλάτες, διασκεδάζοντας στο έπακρο. Μάλιστα, το παράδοξο στην ιστορία δεν σταματά εδώ, αφού η Κλόε Καρντάσιαν βλέποντας αυτές τις σκηνές κατηγόρησε την οικογενειά της για την σπατάλη τροφίμων. Μάλιστα, οι χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισαν αυτή την εικόνα «ελεεινή», «απαράδεκτη» και «απάνθρωπη». Εξάλλου ζούμε σε μία εποχή, όπου πλέον η σπατάλη τροφίμων θεωρείται απαράδεκτη από πολλές σκοπιές. Όπως φαίνεται και από το ποστ της Κλόε, τα σχόλια κάνουν λόγο για ανθρώπους, που δεν έχουν να φάνε.

 

View this post on Instagram

 

You messed with the wrong b*tch, @krisjenner 😜😂 We’re back this Sunday! Watch a new episode of Keeping Up, Sunday 9/8c on E!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on