Η «κυρά-Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του σήριαλ. Η Ελένη Καρακάση, που την υποδύεται πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες ΤV» και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στη μάχη της με τη νευρική ανορεξία.

Ειδικότερα, η Ελένη Καρακάση μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε: «Όταν τελείωσα το σχολείο είχα φτάσει στα 100 κιλά. Ξεκίνησα μια θερμιδομετρική δίαιτα. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια είχα πάει 85 κιλά και έπειτα κοντά στα 70. Με συνεχή δίαιτα είχα φθάσει 49 κιλά. Κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έβλεπα τον άνθρωπο που ήταν στα 85 ή 100 κιλά. Δεν διέκρινα πού είχα φτάσει. Δεν παρατηρούσα ότι ήμουν πετσί και κόκαλο. Μου έδειχναν φωτογραφίες και μου έλεγαν ‘’αυτή είσαι’’ και δεν το πίστευα. Φαντάσου ότι δεν ήταν καν στο σκαρί μου τα τόσα λίγα κιλά. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αδύναμη φαινόμουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 36 κιλά. Τη μια χρονιά αρραβωνιαζόταν ο ξάδερφός μου και δεν έβρισκα ρούχα λόγω πάχους και την επόμενη παντρευόταν μια φίλη μου και πάλι λόγω αδυναμίας δεν έβρισκα ρούχο. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Ψώνιζα πια από τα παιδικά. Δεν ένιωθα καλά με την υγεία μου.

Δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου, είχα τρομερές κρυάδες. Έτρωγα και με έπιαναν σπασμοί. Έμπαινα και έκανα μπάνιο με ζεστό νερό το καλοκαίρι για να έρθει η σωστή θερμοκρασία στο σώμα μου.Έπειτα, κάνοντας εξετάσεις, πήρα ορμόνες για να επανέλθει ο κύκλος μου και άρχισα να παίρνω κάποια κιλά».

Και συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Έμαθα να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τον εαυτό μου περίπου στα 40 μου. Σε μια κακή χρονιά, όπου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, γιατί δεν είχα δουλειά, έβλεπα ότι έπαιρνα κιλά γιατί ξέσπαγα στο φαγητό. Τότε μπήκα στη διαδικασία να πάω στη διαιτολόγο Ισμήνη Λιβανού και να ακολουθήσω το πρόγραμμά της. Με βοήθησε πάρα πολύ. Ίσως ήταν η δική μου στιγμή», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:
Ο κορωνοϊός έκανε τον Μπόρις Τζόνσον πιο… fit από ποτέ

Ο Τζον Λέτζεντ ετοιμάζει σάντουιτς για την Κρίσι Τέιγκεν μέσα στο νοσοκομείο

Τζέσικα Σίμπσον: Πώς έχασε 45 κιλά μετά την 3η της εγκυμοσύνη