H σιδηρά κυρία, Άνγκελα Μέρκελ, πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα την περίοδο αυτή της έξαρσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, η καγκελάριος της Γερμανίας βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ όπου κάνει συνήθως τις αγορές της, στο κέντρο του Βερολίνου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της BILD.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πολιτικός πήγε πρώτα στα ράφια των λαχανικών και στη συνέχεια των ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης, αγόρασε, τέσσερα μπουκάλια από το διάσημο κρασί της Λομβαρδίας Barbera d’Asti της Ricossa. Όταν ολοκλήρωσε τα ψώνια της πήγε στο ταμείο και πλήρωσε με κάρτα. Η Μέρκελ φάνηκε να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις με τους υπόλοιπους πελάτες. Από ότι φαίνεται η πολιτικός ήθελε να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ εξαιτίας κορωνοϊού.

Τέλος, η καγκελάριος έχει επισημάνει στους Γερμανούς πολίτες, πως δεν υπάρχει πρόβλημα εφοδιασμού τροφίμων για την γερμανική αγορά, αφού έχουν παρατηρηθεί και στη Γερμανία κινήσεις πανικού με τους καταναλωτές να κάνουν μαζικές αγορές και να αφήνουν άδεια ράφια. Δείτε το βίντεο της Bild με την Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές

Το Funky Gourmet δεν θα ανοίξει τον Ιούνιο

Έκτορας Μποτρίνι για κορωνοϊό: «Πλήττει την οικονομία, το νιώσαμε στο πετσί μας»