Εξηγήσεις για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του εστιατορίου Nusr-Et στη Βοστώνη, κλήθηκαν να δώσουν οι συνεργάτες του Τούρκου σεφ. Η δική του αντίδραση πάλι, ήταν περισσότερο κοντά στον εκκεντρικό χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος του Νουσρέτ Γκιοκτσέ και οι συνεργάτες του ζήτησαν συγγνώμη για τις παραβάσεις κατά την απολογία τους και εγγυήθηκαν ότι πλέον, το εστιατόριο θα εναρμονιστεί πλήρως με τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι συνεργαζόμαστε αρμονικά με το Συμβούλιο, την Αστυνομία και το Τμήμα Ελέγχου Υπηρεσιών Σίτισης ώστε όλα να λειτουργούν άψογα», δήλωσε ο Ντένις Κουίλτι που ανέλαβε να εκπροσωπήσει νομικά τον Τούρκο σεφ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Όσον αφορά στο συνωστισμό έξω από το κατάστημα κατά τα εγκαίνια, οι μάνατζερ του εστιατορίου απολογήθηκαν για την αποτυχία τους να τηρήσουν τα ενδεδειγμένα μέτρα, αλλά και τις παραβιάσεις που αφορούσαν τις εξόδους ασφαλείας του μαγαζιού. Πρόσθεσαν δε, ότι όταν η αστυνομία τους ζήτησε να ελέγξουν την κατάσταση, έστειλαν υπαλλήλους να ζητήσουν από όσους δεν είχαν κάνει κράτηση να αποχωρήσουν, ενώ τόνισαν ότι είχαν βάλει και αυτοκόλλητα για την τήρηση αποστάσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Şato #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Ο ίδιος ο Salt Bae πάλι, δεν εμφανίστηκε στο αρμόδιο Συμβούλιο Αδειών της Βοστώνης και δεν σχολίασε καθόλου την απόφαση για το λουκέτο στο εστιατόριο του, ούτε καν με κάποιο προσωπικό του μήνυμα μέσα από τα social media. Αντιθέτως, λίγες ώρες μετά την απολογία των συνεργατών του, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου για μία ακόμη φορά τον βλέπουμε μέσα στην κουζίνα να κόβει το κρέας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και να το ψήνει.

Δείτε επίσης:
Γαλλία: 1 στους 4 περιορίζει το φαγητό λόγω φτώχειας

Βρετανία: 47.000 παμπ στο χείλος της καταστροφής

Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις για τα νέα μέτρα στην εστίαση