Μας αρέσει να κρυφοκοιτάμε στις κουζίνες των celebrities, κυρίως για να μαθαίνουμε τα μυστικά διατροφής τους. Αλλά καμία φορά και οι ίδιες οι κουζίνες τους μας εντυπωσιάζουν, όπως έγινε πρόσφατα με την κουζίνα της Κρίσι Τέιγκεν.

Βέβαια, από την πιο διάσημη foodie των social media δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο, ωστόσο δεν μπορούμε να μην μείνουμε άφωνοι με το πόσο οργανωμένα είναι τα ντουλάπια της. Η ίδια ανέβασε στο Instagram της μια σειρά φωτογραφιών από το εσωτερικό των ντουλαπιών της και είναι αδύνατον να μην προσέξει κάποιος πόσο μελετημένα έχουν τοποθετηθεί όλα εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Διάφανα κουτιά με ταμπελίτσες εξωτερικά που αναγράφουν τι περιέχει μέσα το καθένα, στοιχισμένα ανά κατηγορία -τα όσπρια παρέα με τους σπόρους, οι ξηροί καρποί, τα άλευρα και τα δημητριακά, τοποθετημένα όλα σε τέτοια κουτιά αλλά χωρισμένα μεταξύ τους ανά κατηγορίες. Δίπλα, σε δικό τους ράφι οι μαρμελάδες και τα σιρόπια, τα σνακ και οι μπάρες χωρισμένα σε ξύλινες προθήκες, το τσάι παρέα με τα ροφήματα και τα συμπληρώματα διατροφής, τα έλαια και οι σάλτσες χωρισμένα ανά είδος και οι κονσέρβες στοιχισμένες καλύτερα και από ότι στο ράφι του σούπερ μάρκετ!

Με τόσο καλά οργανωμένη κουζίνα, σίγουρα θα τα βρίσκει όλα εύκολα και γρήγορα, για να ετοιμάζει τις συνταγές που μοιράζεται με το κοινό της μέσα από τα social media και το γαστρονομικό της site.

Βέβαια, για να μη σε αγχώνει η άψογη κουζίνα της Κρίσι Τέιγκεν και αναρωτιέσαι γιατί εσύ δεν καταφέρνεις να τα έχεις όλα σε τάξη, να σου πούμε ότι ούτε η ίδια έχει καταφέρει αυτό το θαύμα οργάνωσης και καθαριότητας. Όπως αποκάλυψε στο post της στο Instagram, η οργάνωση των ντουλαπιών της ήταν ευγενική χορηγία της RíOrganize, μια σύγχρονης αμερικάνικης εταιρείας οργάνωσης και χωροταξικού σχεδιασμού, που παρέχει προσαρμοσμένες οργανωτικές λύσεις για το σπίτι.