Τέλος η περίοδος χάριτος για τον άλλοτε γνωστό ως party animal, Πρίγκιπα Χάρι. Τώρα παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε και απ’ ό,τι φαίνεται η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, τού έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Πιο συγκεκριμένα, σαν γνωστή foodie, τού έχει επιβάλει αυστηρό πρόγραμμα διατροφής!

harry3

Εντάξει για να είμαστε δίκαιοι, μάλλον η Δούκισσα του Σάσεξ θέλει το καλύτερο για το σύζυγό της και γι’ αυτό έχει βαλθεί να τον κάνει στυλάκι. «Η Μέγκαν αποτελεί εξαιρετική επιρροή για τον Χάρι», λέει άτομο από τον στενό κοινωνικό κύκλο του ζευγαριού στο People. «Και οι δύο δούλεψαν πολύ σκληρά για να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιείς πριν παντρευτούν», εξηγεί. «Η Μέγκαν θέλει ο Χάρι να είναι σε φόρμα και υγιής», συνεχίζει.

harry2

Απ’ ό, τι φαίνεται μάλιστα η Δούκισσα του Σάσεξ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Χάρι έχει αφήσει για τα καλά στο παρελθόν τις συνήθειές του ως εργένης και έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο. «Ο Χάρι έχει χάσει βάρος, ξεκίνησε να τρώει υγιεινά και έκοψε το τσιγάρο», υποστηρίζει άτομο από το στενό κοινωνικό περίγυρο του ζευγαριού στο People. «Και οι δύο ένιωθαν υπέροχα στο γάμο. Ο Χάρι δεν θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει χωρίς την υποστήριξή της», λέει.

harry6

Σύμφωνα με τη The Daily Mail, ο Πρίγκιπας έχει χάσει περίπου 3 κιλά. Τα έχει καταφέρει αντικαθιστώντας τους απλούς υδατάνθρακες και τα επεξεργασμένα τρόφιμα με λαχανίδα και κινόα στα καθημερινά του γεύματα. «Η Μέγκαν έχει αλλάξει τελείως τη διατροφή του Χάρι», λέει οικείο πρόσωπο του ζευγαριού στη Daily Mail. «Τον έχει μάθει να στύβει χυμούς και έχει χάσει αρκετό βάρος για κάποιον τόσο αδύνατο όπως αυτός», συμπληρώνει.