Η Βικτόρια Μπέκαμ προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και είναι ο φόβος και ο τρόμος για κάθε εστιάτορα που προσπαθεί να ικανοποιήσει τα γευστικά της γούστα!… Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και άφησε τους απανταχού φαν της με το στόμα ανοιχτό!

Ψωμί και… αλάτι!
Το αγαπημένο της φαγητό, ακόμα και όταν τρώει έξω είναι μια φέτα ψωμί με λίγο αλάτι! Ναι καλά ακούσατε! Και επειδή προσέχει τη διατροφή της, το ψωμί πρέπει να είναι πάντα ολικής αλέσεως ενώ δεν ξεπερνά τη μια φέτα για να μην… ξεφύγει! Όπως ανέφερε, μιλώντας στον Ruth Roger στο podcast River Café’s Table 4, το ψωμί ολικής αλέσεως είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, που της δίνει ενέργεια, ενώ ομολόγησε ότι λατρεύει το αλάτι! Παραδέχτηκε ότι δεν τρώει πολύ αλλά σε ένα δείπνο μπορεί να συνοδεύσει το φαγητό της με ένα ποτό ενώ κάνει πολύ καλή παρέα στους υπόλοιπους που θα τρώνε!
Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει λίγο και αθλείται πολύ. Σε παλιότερη δήλωσή της στο Stellar Magazine είχε πει ότι η άσκηση γι’ αυτήν είναι σαν το πλύσιμο των δοντιών. Το κάνει κάθε μέρα και είναι απαραίτητο για τον οργανισμό της.

Κόντεψε να δηλητηριαστεί με υδράργυρο λόγω της αυστηρής διατροφής της
Λόγω της αυστηρής της δίαιτας, η σχεδιάστρια μόδας έπαθε πέρυσι μια τοξική κρίση από την υπερβολική πρόσληψη υδραργύρου. Έτσι αναγκάστηκε να κόψει τον τόνο και τον ξιφία, που κατανάλωνε πολύ συχνά.
Ο υδράργυρος περιέχεται στα ψάρια, τα όστρακα και τα ζώα που καταναλώνουν ψάρια. Υπερβολική πρόσληψη του συγκεκριμένου μετάλλου βλάπτει τον εγκέφαλο, τους πνεύμονες, το συκώτι και το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι γιατροί τής σύστησαν να καταναλώνει συκώτι για ένα διάστημα και έτσι ξεπέρασε το πρόβλημα.

Δείτε επίσης:
Η Βικτώρια Μπέκαμ «υπέκυψε» μετά από 20 χρόνια και έφαγε πίτσα!

Τι τρώει καθημερινά η Catherine Zeta-Jones και παραμένει αδύνατη;

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι τρώει η διάσημη σουπερστάρ και έχει τέτοιο κορμί στα 51 της;