H Βικτόρια Μπέκαμ έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα, που υπάρχουν στο διεθνές lifestyle. Φυσικά, το άλλοτε κορίτσι των SpiceGirls είναι γνωστό, πως κάνει πολλή γυμναστική, αγαπά και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και αποφεύγει όλα αυτά που θα μπορούσαν να την κάνουν να παχύνει.

Πρόσφατα, λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία με το πρωινό της, που όπως γράφει στη λεζάντα αποτελείται από: μία φέτα ψωμί Ιεζεκιήλ (Ezekielbread) και αβοκάντο. Το αβοκάντο είναι σε κρεμμώδη υφή και απλωμένο πάνω στο τοστ. Σίγουρα, δεν είναι ό,τι πιο γευστικό…αλλά σίγουρα είναι υγιεινό, καθώς το συγκεκριμένο ψωμί είναι ιδανικό για την απώλεια κιλών, αφού αποτελείται από κριθάρι, σιτάρι, φακές, φασόλια και κεχρί. Το ψωμί Ιεζεκιήλ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και περιέχει 18 αμινοξέα. Επίσης, είναι εύπεπτο, λειτουργεί υπέρ της απορρόφησης μετάλλων, ενώ δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα. Όπως αναφέρει μάλιστα η DailyMail, η μία μόνο φέτα αυτού του ψωμιού πωλείται περίπου στα £ 5,95 στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του Amazon Grocery Store. Η υψηλότερη τιμή που έχει το συγκεκριμένο ψωμί φαίνεται πως οφείλεται εξαιτίας της ειδικής επεξεργασίας του.

Τέλος, η Βικτόρια αποκάλυψε και το σνακ της, το οποίο αποτελείται, όπως φαίνεται στην ανάρτησή της, από διάφορα φρούτα όπως από φράουλες, πράσινα μήλα, μάνγκο και μούρα.