Η κατάσταση και η ανησυχία με τον κορωνοϊό έχoυν αλλάξει πολλά το τελευταίο διάστημα στις ζωές όλων μας. Όλοι μας έχουμε βγει από τους ρυθμούς μας και έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε πράγματα μέσα στο σπίτι μας. Στο πλαίσιο,λοιπόν, αυτό  η Δέσποινα Βανδή ετοίμασε pizza night, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Pizza night! Με τα παιδιά στο σπίτι λόγω ιού αλλάζουν όλα». Τα παιδιά της τραγουδίστριας πηγαίνουν ακόμη σχολείο, το οποίο έχει κλείσει λόγω ιού. Ωστόσο, πέρα από αυτό από τη φωτογραφία διακρίνουμε την ωραία γωνιά της κουζίνας της.

Η Δέσποινα δεν γράφει, αν είναι δική της δημιουργία η πίτσα, αλλά γνωρίζοντας τις μαγειρικές της ικανότητες και το γεγονός, πως φτιάχνει καταπληκτικές πίτσες υποθέτουμε πως είναι δική της. Μάλιστα, σε στόρι που είχε ανέβασει με την προηγούμενη πίτσα της έδειξε και τα υλικά της, που περιείχαν ανάμεσα στα άλλα είχε ντοματίνια, μανιτάρια και κολοκυθάκια, ενώ έγραφε «Pizza&Movies».

Δείτε τη λαχταριστή πίτσα:

Εξαιτίας του κορωνοϊου προβλέπεται να μείνουμε μέσα αρκετό διάστημα, σας δίνουμε, λοιπόν και εμείς συνταγές για να διοργανώσετε τη δική σας pizza night!

Συνταγές με πίτσα:
Πίτσα με ντομάτα, κρεμμύδι, μανιτάρια, ζαμπόν και ρόκα

Πίτσα με ντομάτα, γαρίδες, καλαμαράκια και αρώματα βασιλικού

Τarte flambé, η αλσατική πίτσα