Baywatch the movie: Μια ακόμη υπενθύμιση για όλους τους παραγωγούς και σκηνοθέτες ότι οι κλασσικές ταινίες/σειρές καλό είναι να μένουν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων και ότι ο Ζακ Έφρον θα πρέπει να εμφανίζεται πιο συχνά γυμνόστηθος σε HD.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζακ δεν θυμίζει πια σε τίποτα τον άλλοτε σταρ της Disney με κουπ αλά Τζάστιν Μπίμπερ. Τι έχει μεσολαβήσει όμως από τότε που τον έκανε να αποκτήσει το σώμα που όλοι θαυμάζουμε στην ταινία; Προφανώς ένας πολύ καλός μάνατζερ και φυσικά μια τεράστια αλλαγή στη διατροφή του.

Σύμφωνα με το λογαριασμό του στο Instagram, αλλά και τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Men’s Fitness, το μεγαλύτερό του μυστικό, πέρα από τη συχνή γυμναστική, είναι η διατροφή του, η οποία είναι πλούσια σε βιολογικές τροφές και φτωχή σε ζάχαρη και υδατάνθρακες. Ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα εκτός από το ότι απέκτησε το σώμα που πάντα ονειρευόταν (και εμείς μαζί του), κατάφερε να «νικήσει» και τις λιγούρες του.

«Ύστερα από λίγο, το σώμα σου σταματά να λιγουρεύεται πρόχειρο φαγητό και ανυπομονείς να φας υγιεινά γεύματα», λέει. «Μετά από δύο ή τρεις βδομάδες δίαιτας, το σώμα αρχίζει να καίει λίπος και όχι υδατάνθρακες για ενέργεια», υποστηρίζει. Η γεύση του έχει αλλάξει τόσο, που, όπως λέει, πια αντί να λιγουρεύεται παγωτά και λοιπά γλυκά, λιγουρεύεται υπερτροφές. «Όλες οι λιγούρες σου αλλάζουν», λέει. «Ξαφνικά λες ‘Τρομερό, θέλω λαχανίδα και παντζάρια με βινεγκρέτ και λίγη γλυκοπατάτα!», εξηγεί.