Ποιος είπε ότι η λίστα των υγιεινών γλυκών περιορίζεται στα αποξηραμένα φρούτα και τα άνοστα light επιδόρπια; Η διατροφολόγος της Ντρου Μπάριμορ βρήκε τον τρόπο να μετατράψει μια μπανάνα στην απόλυτη λαχταριστή λιχουδιά!

Η Κίμπερλι Σνάιντερ είναι ιδιαίτερα γνωστή στο Hollywood, καθώς έχει βοηθήσει πολλούς celebrities να ικανοποιήσουν τις λιγούρες τους με υγιεινό τρόπο. Η Ντρου Μπάριμορ έχει δηλώσει μάλιστα πως η Κίμπερλι της έχει αλλάξει τη ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Kimberly Snyder (@_kimberlysnyder) on

«Λατρεύω τις μπανάνες και πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο τέλειες τροφές της φύσης. Έρχονται «πακεταρισμένες» κατευθείαν από το δέντρο και είναι γεμάτες με πλούσια θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες και είναι εύκολο να τις μεταβολίσει ο οργανισμός», γράφει η διατροφολόγος σε ανάρτησή της στο Instagram.

Kι όμως είναι πανεύκολο να μετατρέψει μια απλή μπανάνα στο απόλυτο επιδόρπιο! Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να χαράξεις τη φλούδα από τη μία άκρη στην άλλη, ώστε να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα. Στη συνέχεια το γεμίζεις με βούτυρο ξηρών καρπών και κομματάκια ακατέργαστου κακάο (cacao nibs). Βάλ’ την στην κατάψυξη για λίγο και μετά απόλαυσέ την με το κουτάλι. Εμείς έχουμε να σού προτείνουμε και μια άλλη νόστιμη παραλλαγή. Αντί να βάλεις τη μπανάνα στην κατάψυξη, δοκίμασε να τη βάλεις για λίγο στο φούρνο. Θα μαλακώσει και θα γίνει το πιο γλυκό και νόστιμο υγιεινό επιδόρπιο που έχεις φάει ποτέ!