Η Δούκισσα Νομικού είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Aν και πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι είναι γεγονός πως από την εγκυμοσύνη δεν της έχει μείνει ούτε γραμμάριο! Έχει μάλιστα ήδη επανέλθει στο χώρο της μόδας, περπατώντας σε μεγάλες πασαρέλες. Το μυστικό της κρύβεται σίγουρα στη διατροφή της!

Η Δούκισσα φροντίζει να τρέφεται υγιεινά ήδη από το πρώτο γεύμα της μέρας, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο Instagram. Η παρουσιάστρια/μοντέλο ζήτησε από τους followers της στα insta stories να της κάνουν ερωτήσεις και όπως είναι φυσικό εκείνοι είχαν πολλές απορίες. Ένας από αυτούς τη ρώτησε τι τρώει συνήθως για πρωινό. «Κρέπα από βρώμη, ασπράδια αβγού και γάλα, με γιαούρτι και μέλι», έγραψε η Δούκισσα.

Μπορεί να μην μάς έδωσε τη συνταγή, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε πως αναμιγνύει βρώμη (πιθανόν αλεσμένη) με ασπράδια και γάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός, τον οποίο στη συνέχεια ψήνει στο τηγάνι κάνοντας κρέπες. Έπειτα, τις γαρνίρει με γιαούρτι και μέλι και απολαμβάνει. Θρεπτικό, νόστιμο, εύκολο και κυρίως σούπερ υγιεινό!