Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί ξανά στην επικαιρότητα εξαιτίας των διάφορων φημών για την αποχώρηση της από τον Alpha. Πέρα από όλα αυτά, όμως, αν κάτι έχουμε μάθει μετά σιγουριάς για την Ελένη είναι πως αγαπάει το καλό φαγητό. Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε ποιο είναι εκείνο το φαγητό, που φτιάχνει και ξετρελαίνει την οικογένειά της.

Όπως είπε η Ελένη χαρακτηριστικά στην εκπομπή της: «Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αργυρώ ακόμα τη συνταγή σου φτιάχνω και η μάνα μου λέει «Ελένη μου κάνε τα ρεβίθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβίθια στο ταψί»!

Βέβαια, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, καθώς η Ελένη πολλές φορές κάνει πολλές αναφορές στο φαγητό, αλλά και στις διάφορες διατροφές που μπορεί να έχει ακουληθήσει ανά διαστήματα. Για παράδειγμα, μετά τις γιορτές είπε πως πήρε κιλά καθώς έφαγε αρκετό κρέας και ότι κάνει αποτοξίνωση. Έτσι, ξεκίνησε να τρώει περισσότερα λαχανικά και όσπρια και ζήτησε από τους σεφ της να μην φτιάχνουν κρέας, ώστε να μπορεί να δοκιμάζει το φαγητό τους. Όπως είπε και η ίδια: «Να βάλουμε και άλλα πράγματα στην διατροφή μας, όπως το ψάρι… Είδατε είχα ζητήσει όσπρια από την Αργυρώ, τώρα ψάρι, θέλω λίγο να αφήσουμε το κρέας, να φάμε τίποτα άλλο… Βεβαίως δεν θα βγάλουμε το κρέας από τη διατροφή μας! Το αγαπάμε το κρεατάκι, αλλά ας φτιάξουμε και τίποτα άλλο, γιατί τις γιορτές φάγαμε πολύ και πρέπει να φύγουν αυτά που φάγαμε…»!