Ξέραμε πως η Σελένα Γκόμεζ αγαπάει τη μαγειρική καθώς έχει και δική της μαγειρική εκπομπή με τίτλο «Selena + Chef»στο HBO Max. Στο πλαίσιο της εκπομπής, λοιπόν, η Σελένα μαγειρεύει στην όμορφη κουζίνα της, που πραγματικά ζηλέψαμε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Όπως θα δεις η κουζίνα της έχει vintage χαρακτήρα. Το σημείο, που βρίσκεται ο φούρνος είναι «ντυμένο» με λευκά τούβλα που δίνουν μία ατμοσφαιρική νότα στο χώρο. Τα ντουλάπια της Σελένα είναι σε λευκό χρώμα με επιχρυσωμένα χερούλια, ενώ περιβάλλονται από τους κομψούς μαρμάρινους πάγκους. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η κουζίνα, αλλά και η διακόσμηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Στην κουζίνα της υπάρχουν πέρα από τα κλασικά γλαστράκια με μυρωδικά, ένας μεγάλος ξύλινος δίσκος κοπής και ψηλές μπλε καρέκλες που φτάνουν στον πάγκο και είναι τέλειες για τους προσκεκλημένους. Για να μην αναφέρουμε ότι έχει αξιολάτρευτες ποδιές διακοσμημένες με φρούτα και λουλούδια, καθώς και υπέροχα επαγγελματικά γαλάζια μαχαίρια.

 

Η κουζίνα της Σελένα είναι μίνιμαλ και vintage μαζί, ωστόσο, έχει μοντέρνες πινελιές, συνθέτοντας τελικά μια πολύ κομψή κουζίνα.

Διαβάστε επίσης:
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «αποκάλυψε» το αγαπημένο φαγητό του Snik

Ο Κωστής Μαραβέγιας εδώ και 11 μήνες είναι vegan

Ο Τζον Λέτζεντ έφτιαξε μπουκιές κοτόπουλου για τα παιδιά του