Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι ένα από τα μοντέλα που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’90 και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε την αλλαγή, που έχει κάνει στη διατροφή της. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την απόφασή του να μην τρώει κρέας, αναφέροντας:

«Προτιμώ να παραμορφωθώ από τη βαρύτητα του χρόνου παρά από το φούσκωμα της ματαιοδοξίας μου. Προσέχω τη διατροφή μου, τρώω τα πάντα εκτός από κρέας. Έκανα διατροφή, γιόγκα και διαλογισμό και ήμουν σε τρομερή διάθεση.

Όταν έφαγα κρέας άρχισα να κλαίω, μου χάλασε η διάθεση. Ο οργανισμός μου ήταν πολύ “καθαρός” από τοξίνες και πήρα κάποιες από το ζωάκι που έφαγα. Το κρέας δεν έχει τίποτα θρεπτικό να δώσει. Τρώω όμως ψαράκι. Ό,τι περπατάει δεν το τρώμε».

Τέλος, όσον αφορά την τηλεοπτική της καριέρα ανέφερε: «Θα ξαναέκανα το “Housewives”. Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, εμείς ήμασταν παρθεναγωγείο. (…) Αν τύχει να παντρευτώ ξανά, έτυχε. Αν δεν τύχει, ακόμα καλύτερα»,  ανέφερε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Δείτε επίσης:
O Κωστής Μαραβέγιας γιορτάζει έναν χρόνο βιγκανισμού

Η διατροφή και τα αγαπημένα φαγητά του Μπρους Λι

Χοακίν Φίνιξ: «Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»