H Κάτια Ζυγούλη μέσα από το δικό της κανάλι στο youtube μοιράζεται τις μαγειρικές της δημιουργίες. To «Katia’s stοries», όπως λέγεται η εκπομπή της, αυτή τη φορά ήταν πιο ιδιαίτερη, καθώς μαγείρεψε μαζί της ο «σωσίας» του Σάκη, που δεν είναι άλλος από τον αδελφό του, Αποστόλη Ρουβά!

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη μαγείρεψε με τον Αποστόλη μακαρόνια με κιμά και έπειτα ζήτησε από τα παιδιά της να διαλέξουν το καλύτερο πιάτο χωρίς να ξέρουν ποιανού είναι τι. Ουσιαστικά, μαγείρεψε ο καθένας τους μακαρόνια με κιμά και έπειτα μόλις γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο, δοκίμασαν τα πιάτα διαλέγοντας το καλύτερο. Όπως λέει στο βίντεο η Κάτια: «Λοιπόν, θα φτιάξουμε μακαρόνια με κιμά ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Με πιο επαγγελματικό Αποστόλη εσύ, εγώ με πιο εμπειρικό και μαμαδίστικο τρόπο. Θα έρθουν τα παιδιά από το σχολείο, θα τους βάλουμε να δοκιμάσουν και μετά θα ψηφίσουν ποιο ήταν το καλύτερο!». Ωστόσο, ίσως, να απογοητεύτηκε λίγο η μαμά Κάτια, καθώς τα παιδιά της διάλεξαν το πιάτο του θείου τους. Μάλιστα, όταν η μεγάλη της κόρη έμαθε πως είναι το πιάτο του θείου της αυτό που επέλεξε αγκάλιασε τη μητέρα της λέγοντάς της «Ε δεν πειράζει!».

Τέλος, όσον αφορά τη συνταγή, ο Αποστόλης αναφέρει στο βίντεο ότι χρησιμοποίησε καρότο, κρεμμύδι ξερό, πράσο, μπέικον και χυμό ντομάτας για να φτιάξει τον δικό του κιμά. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Αποστόλης εργάζεται ως μετρ σε εστιατόρια στην Αθήνα.