«Αρέσει στη Βασίλισσα η πίτσα;»: Μία… εύλογη ερώτηση που μόνο ένα 8χρονο θα μπορούσε να είχε ρωτήσει! Ευτυχώς δεν ρώτησε την ίδια, αλλά την Κέιτ Μίντλετον σε μία πρόσφατη επίσκεψή της στo King Henry’s Walk Garden στο Λονδίνο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Εκεί η Κέιτ πέρασε αρκετό χρόνο με μικρά παιδιά, όπου έφτιαχναν μαζί της πίτσες, οι οποίες στη συνέχεια ψήθηκαν στον εξωτερικό φούρνο, που είχε στηθεί στον κήπο. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Κέιτ ρώτησε τα παιδιά πώς τους αρέσει η πίτσα τους. Τα περισσότερα απάντησαν ότι λατρεύουν τη μοτσαρέλα, ενώ στη συνέχεια ένα μικρό κορίτσι, η Ναντιρά, ρώτησε εάν η Βασίλισσα έχει δοκιμάσει ποτέ πίτσα. «Ξέρεις, αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Ίσως την επόμενη φορά που θα τη δω, να πρέπει να τη ρωτήσω», απάντησε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon Perry (@sperrypeoplemag) on

Όπως ξέρουμε οι γαλαζοαίματοι θα πρέπει να υπακούν σε πολλούς κανόνες γύρω από το φαγητό. Υποθέτουμε, λοιπόν, πως η Βασίλισσα σίγουρα έχει φάει πίτσα κάποια στιγμή στη ζωή της, αλλά αποκλείουμε να αποτελεί μία από τις συνήθειες της.