Η Κέιτ Μίντλετον είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα παιδικής διατροφής -μητέρα τριών μικρών παιδιών και η ίδια άλλωστε- και γι αυτό, από το πρόγραμμα της δεν λείπουν ποτέ και οι δράσεις που προάγουν την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Η πιο πρόσφατη βασιλική πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει έχει τίτλο «5 Big Questions on the Under Fives», με στόχο να θέσει τις σωστές βάσεις ανάπτυξης μικρών παιδιών, ηλικίας κάτω των 5 ετών. Στο πλαίσιο αυτής, επισκέφθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το νηπιαγωγείο Stockwell Gardens στο Λονδίνο και όχι μόνο συνομίλησε με τους γονείς και το προσωπικό για θέματα διατροφής των παιδιών, αλλά μπήκε και η ίδια στην κουζίνα για να σερβίρει πρωινό στα παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Instagram, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον να μπαίνει στην αίθουσα πρωινού του νηπιαγωγείου σέρνοντας χαρούμενα ένα τρόλεϊ με δημητριακά και γάλα, τα οποία στη συνέχεια σέρβιρε στους μαθητές. Μάλιστα, κάθισε με τα παιδιά στα μικρά τους τραπέζια και μίλησε μαζί τους. Όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις τους στις φωτογραφίες, τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά απόλαυσαν πολύ αυτή τη συνάντηση.