Πόσες φορές έχουμε σάς έχουμε πει ότι είναι καίριας σημασίας να καθαρίζουμε πολύ καλά τα οπωροκηπευτικά μας; Η Κρίστεν Μπελ μόλις μοιράστηκε ένα βίντεο με τους ακόλουθούς της στο Instagram αποδεικνύοντας ακριβώς το γιατί.

Η διάσημη ηθοποιός έζησε το μεγαλύτερό μας εφιάλτη όταν καθώς έτρωγε τη σαλάτα, που είχε φτιάξει με λαχανικά του κήπου της, είδε έναν γυμνοσάλιαγκα να κάθεται αναπαυτικά σε ένα μαρουλόφυλλο. «Ένας απρόσμενος φίλος ήρθε για δείπνο», έγραψε η Κρίστεν και πρόσθεσε: «λίγη πρωτεΐνη»!.

Η ιστορία βέβαια φυσικά και έχει happy ending, καθώς η ηθοποιός μια και είναι χορτοφάγος από τα 11 της και νοιάζεται ιδιαίτερα για τα ζώα, απελευθέρωσε το μαλάκιο, αφήνοντάς το πίσω στον κήπο εκεί που ανήκει. Στη συνέχεια μάλιστα δεν δίστασε να τελειώσει τη σαλάτα της. «Νομίζω θα φάω και πάλι τη σαλάτα. Θα πάω το γυμνοσάλιαγκα έξω, αλλά είναι αηδία αν φάω παρόλ’ αυτά τη σαλάτα;», ρωτά στο βίντεο. Μάλλον καλύτερα να ξαναπλύνεις το μαρούλι, Κρίστεν σε περίπτωση που ο γυμνοσάλιαγκας είχε μαζί του και παρέα, θα λέγαμε εμείς…

Δείτε ακόμα:
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να πλένεις τα φρούτα και τα λαχανικά
Φυσικό καθαριστικό σπρέι για τα φρούτα και τα λαχανικά