Η Κόρτνεϊ Κοξ, μία από τους έξι πρωταγωνιστές της θρυλικής πια σειράς «Τα Φιλαράκια», φτιάχνει τη διάσημη ιταλική μακαρονάδα cacio e pepe στο Instagram και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Η Κόρτνεϊ, στο βίντεο που ανέβασε, φτιάχνει βήμα-βήμα τη συνταγή και εμείς σας λέμε ποια υλικά θα χρειαστείτε, αλλά και την εκτέλεση. Πάντως, είναι μία εύκολη, γρήγορη και κυριως γευστική πρόταση για να ετοιμάσετε.

Υλικά:
Σπαγγέτι
Μαύρο πιπέρι ολόκληρο
Πεκορίνο
Χοντρό αλάτι

Εκτέλεση
Αρχικά, αλατίζετε το νερό των ζυμαρικών και στη συνέχεια τρίβετε ένα κομμάτι πεκορίνο σε ένα μπολ. Όταν βράσουν τα σπαγγέτι, παίρνετε 2 φλιτζάνια από το βραστό νερό των ζυμαρικών και τα βάζετε σε μία άλλη κατσαρόλα, που την έχετε τοποθετήσει σε πολύ σιγανή φωτιά. Παράλληλα, ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το πιπέρι μέχρι να ανοίξει και στη συνέχεια το αλέθετε σε ένα γουδί.

Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα -ιδανικά al dente- δεν θα τα στραγγίξετε αλλά θα τα μεταφέρετε στην κατσαρόλα που έχετε βάλει το νερό. Έπειτα, θα προσθέσετε το τυρί και θα ανακατέψετε πάρα πολύ καλά. Μόλις είναι έτοιμο σερβίρετε σε πιάτο και προσθέτετε αρκετό πιπέρι. Αν χρειαστεί βάζετε και άλατι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Δείτε επίσης:
Τι περιέχει το πρωινό smoothie της Tζένιφερ Άνιστον;

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν: Τα αγαπημένα φαγητά των πρωταγωνιστών

Πως να φτιάξεις το φοβερό σάντουιτς γαλοπούλας που λάτρευε ο Ρος στα Φιλαράκια