Συνήθως οι φωτογραφίες «πριν και το μετά το αδυνάτισμα», που βλέπουμε στο Instagram καλούν για σχόλια επιβράβευσης και θαυμασμού σχετικά με την απίστευτη μεταμόρφωση της εκάστοτε κοπέλας. Τι συνέβη όμως όταν η ηθοποιός Λένα Ντάναμ ανέβασε την… αντίστροφη μεταμόρφωσή της με τον εαυτό της «πριν» να είναι πιο αδύνατος από εκείνον «μετά»; Φυσικά έγινε viral!

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

Η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 400.000 likes και χιλιάδες θετικά σχόλια για την ακομπλεξάριστη πρωταγωνίστρια της σειράς Girls, η οποία εξήγησε στα εκατομμύρια των νεαρών φαν της γιατί η ψυχική υγεία είναι πολύ πιο σημαντική από μια φυσική μεταμόρφωση. «Στην αριστερή φωτογραφία: Μου έκαναν συνέχεια κομπλιμέντα όλη μέρα, μού την έπεφταν άνδρες και ήμουν στο εξώφυλλο ενός περιοδικού για δίαιτες που λειτουργούν. Επίσης, ήμουν άρρωστη στο μυαλό και υποταγμένη σε μικρές ποσότητες ζάχαρης, τόνους καφεΐνης και φάρμακα. Στη δεξιά φωτογραφία: 73,5 κιλά, χαρούμενη, ευδιάθετη και ελεύθερη, μού κάνουν κοπλιμέντα μόνο οι άνθρωποι που έχουν σημασία για σημαντικούς λόγους, υποταγμένη σε μια υγιής σταθερή ροή ευχάριστων/υγιεινών σνακ και εφαρμογών και ορεκτικών, δυνατή επειδή σηκώνω σκυλιά και αλκοολούχα ποτά», γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η Λένα εξήγησε ότι καμιά φορά και εκείνη λυγίζει και νοσταλγεί το σώμα που είχε στην αριστερή φωτογραφία, ωστόσο στη συνέχεια πάντα καταλαβαίνει ότι τώρα είναι πολύ πιο υγιής.

Περιττό να πούμε ότι το ηχηρό μήνυμά της είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν λίγο πριν βάλουμε το μπικίνι μας για την παραλία, ώστε να θυμηθούμε ότι η υγεία και η ευτυχία μας είναι πολύ πιο σημαντικά από έναν αριθμό στη ζυγαριά.