Η Μυρτώ Αλικάκη πέρα από πολύ καλή ηθοποιός είναι και πολύ καλή μαγειρίσσα και λατρεύει τη μαγειρική. Η ηθοποιός μάλιστα αυτή την περίοδο μπορεί να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αστέρια στην Άμμο», ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να μαγειρέψει για τους δυο γιους της.

Πρόσφατα για άλλη μια φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πιάτο που έφτιαξε: «Λουκάνικα με μανιτάρια πορτομπελο και ταλαγανι στο τηγάνι σερβιρισμένα με νιοκκι!».
Μάλιστα, δίπλα από τη φωτογραφία έγραψε τα βήματα της συνταγής: «Βάζετε το λουκάνικο κομμένο σε ένα ταψάκι στο φούρνο μέχρι να ροδίσει και συγχρονως σε ένα τηγάνι με λιγο ελαιόλαδο , σωταρετε τα μανιτάρια και όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνετε το ταλαγανι κομμένο σε κύβους . Βάζετε και το λουκάνικο και σβήνετε με λιγη κρέμα βαλασαμικο. Σερβίρετε με τα βρασμένα νιοκκι !».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on

Βέβαια από ότι φαίνεται από τα σχόλια μάλλον πως η Μυρτώ έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, όσον αφορά τις μαγειρικές της δημιουργίες, καθώς ξεχωρίζουμε κάποια σχόλια που της γράφουν: « Δε γίνεται αυτό το πράγμα…..με τρελαίνουν οι συνταγές σου….είναι εύκολες και λαχταριστες!!!!! Και πως γίνεται να τις βλέπω πάντα όταν πεινάω!!!!», «Τα φαγητά που ανεβάζεις είναι υπέροχα!!», «Πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι που τρώνε από τα χεράκια σου μάστερ σεφ είσαι», « Η Μυρτώ της γαστρονομίας!!!!’ή η γαστρονομία της Μυρτούς;» Και επειδή η Μυρτώ ξέρει πως ένα πιάτο με λουκανίκα είναι ιδανικό για αυτήν την περίοδο σου δίνουμε και εμείς παρόμοιες συνταγές! Και που ξέρεις; Ίσως και εσένα οι δικοί σου φίλοι στο Instagram να εκθειάσουν το πιάτο σου. Δες:

Τηγανιά με λουκάνικα, πιπεριές και πατάτες
 Ριζότο με μανιτάρια και λουκάνικα

Πατατοσαλάτα με λουκάνικα Φρανκφούρτης
Σπεντζοφάι με χωριάτικα λουκάνικα με μυρωδικά