Η Ολίβια Κόλμαν πήρε τελικά το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου., όπου και υποδύεται την Βασίλισσα Άννα.

Εάν έχεις δει έστω το τρέιλερ της ταινίας, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι η Βασίλισσα τα… έχει τα κιλάκια της! Η Ολίβια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να βάλει πρόσθετα για να γίνει πιο ογκώδης και έτσι πάχυνε με τον… φυσικό τρόπο, παίρνοντας πιο συγκεκριμένα 15 κιλά. «Δεν είχα τεχνική!», είπε γελώντας. Το μόνο που έκανε, όπως είπε, ήταν να τρώει τριπλάσιες ποσότητες φαγητού, κάτι που ήταν «αρκετά διασκεδαστικό». «Πέρασα αρκετούς μήνες τρώγοντας, πράγμα που ήταν ευχάριστο, αλλά μετά έγινε αρκετά καταθλιπτικό. Γιατί είναι εύκολο να πάρεις βάρος αλλά, Χριστέ μου, πολύ δύσκολο να το χάσεις!», είπε σε συνέντευξή της. «Δεν κοιμόμουν πολύ καλά και ένιωθα ότι δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση», εξήγησε. «Παρόλο που το έπαιρνα βάρος για κάποιο σκοπό, και είχε πλάκα να λέω ‘ναι’ σε όλα, δεν ένιωθα ότι είχα την ίδια ενέργεια με παλιά και τα γόνατά μου πονούσαν», εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να χάσει το βάρος. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πλέον έχει χάσει την όρεξή της για γλυκό. «Είμαι από τη φύση μου προγραμματισμένη να κοιτάω κεκάκια», είπε σε συνέντευξή της γελώντας.