Η Σελένα Γκόμεζ θα παρουσιάσει μαγειρική εκπομπή σε καθεστώς καραντίνας (που ακόμη ισχύει για τις ΗΠΑ) για το HBO Max.

Η Σελένα, που είναι πέρα από μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες της γενιά της, ηθοποιός αλλά και παραγωγός συμφώνησε να συνεργαστεί με το HBO Max για τη δημιουργία μιας μαγειρικής εκπομπής μέσα από την καραντίνα. Η εκπομπή θα έχει 10 επεισόδια με την Σελένα στον ρόλο της παρουσιάστριας, που πέρα από το να μιλάει με τους σεφ θα προσπαθεί και η ίδια να εκτελέσει τις συνταγές από το σπίτι της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

«Υπήρξα πάντα πολύ εκφραστική όσον αφορά στην αγάπη μου για το φαγητό. Νομίζω ότι έχω ερωτηθεί εκατοντάδες φορές σε συνεντεύξεις αν ακολουθούσα άλλο επάγγελμα ποιο θα ήταν αυτό και έχω απαντήσει πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να ήμουν chef. […] Οπωσδήποτε δεν έχω επίσημη εκπαίδευση όμως. Όπως πολλοί από εμάς όσο είμαι σπίτι, βρίσκω τον εαυτό μου να μαγειρεύει περισσότερο και να πειραματίζεται στην κουζίνα», έχει δηλώσει η Σελένα σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε την Σελένα Γκόμεζ στο HBO Max και θα παρακολουθούμε τις περιπέτειες της στην κουζίνα», δήλωσε η επικεφαλής προγράμματος του HBO Max, Σάρα Όμπρει. Τέλος, σημειώνουμε, πως δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας για την προβολή της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη:
Τι έκανε η Αντέλ και κατάφερε να «μεταμορφωθεί»;

14 celebrities ανοίγουν τις εντυπωσιακές κουζίνες τους

H παράξενη διατροφή της Ναόμι Κάμπελ