Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να έχει δηλώσει φανατική μαγείρισσα, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η σχέση της με το φαγητό δεν ήταν πάντα καλή. Πλέον έχει μάθει όχι απλά να μαγειρεύει εξαιρετικά, αλλά και να προετοιμάζει νόστιμα και θρεπτικά γεύματα.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει αρκετά στο πώς αντιμετωπίζω την τροφή μου. Λατρεύω το φαγητό, τόσο το να το απολαμβάνω όσο και τη διαδικασία της προετοιμασίας του!», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Ωστόσο έχοντας διαβάσει αρκετά φροντίζω πια ό,τι τρώω να είναι απόλυτα ωφέλιμο για το σώμα μου και να μου δίνει την ενέργεια που χρειάζομαι!», εξηγεί.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, μία από τις αγαπημένες της συνταγές για πρωινό. «Έφτιαξα μια κρέπα -4 κ.σ φαγόπυρο και αμάρανθο και 1 ασπράδι αβγού- και έβαλα από πάνω γιαούρτι από γάλα καρύδας, μύρτιλλα, ρόδι, τσία, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο και κολοκυθόσπορο, φουντούκια, καρύδια και λίγο σιρόπι αγαύης!», γράφει.

«Στα βιολογικά αλλά και σε κάποια σούπερ μάρκετ μπορεί να βρείτε αυτά που χρειάζονται!», εξηγεί.

«Αντιμετωπίστε το φαγητό ως φάρμακο για το σώμα σας για μια καλύτερη ζωή! Δεν λέω ότι δεν υποκύπτω κάποιες φορές σε πειρασμούς!😂 Τις περισσότερες όμως φορές σκέφτομαι αν αυτό που τρώω αξίζει πέρα από τα λίγα δευτερόλεπτα ηδονής!», γράφει.