Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα της και δημιούργησε ένα πιάτο ειδικά για τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ, δίνοντας τους το πιο αστείο όνομα.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε γιορτινές enchiladas, που σέρβιρε στο ετήσιο Fakesgiving δείπνο με φίλους που διοργανώνει κάθε χρόνο, μια ημέρα πριν το Thanksgiving και τις έβαλε στον μπουφέ με μία ταμπελίτσα που έγραφε «Jimmy’s f**king enchiladas»! Και μπορεί το όνομα τους να περιλαμβάνει βρισιές, ωστόσο η πρόθεση της δεν ήταν σε καμία περίπτωση να τον προσβάλει. Και ο ίδιος άλλωστε όταν τις είδε, διασκέδασε πολύ το γεγονός ότι η Άνιστον μπήκε σε τόσο κόπο για χατίρι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Η Τζένιφερ Άνιστον είχε βρεθεί παλαιότερα καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και εκεί, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το περίφημο Fakesgiving δείπνο που οργανώνει κάθε χρόνο και στο οποίο είναι και ο ίδιος καλεσμένος. Όπως εξήγησε η Άνιστον, δεν πρόκειται για κανονική γιορτή Thanksgiving (γι αυτό και το όνομα του είναι Fakesgiving) καθώς θέλει η ίδια και οι φίλοι της να μην έχουν να μαγειρέψουν τίποτα την Ημέρα των Ευχαριστιών και απλά να ξεκουραστούν. Ο Κίμελ όμως την προκάλεσε τότε να σταματήσει να φτιάχνει το κλασικό μενού των Ευχαριστιών και να δοκιμάσει κάτι εναλλακτικό, όπως μεξικάνικο και αυτό η Άνιστον δεν το ξέχασε.

Έτσι, στο φετινό Fakesgiving της, έφτιαξε enchiladas και όταν τις σέρβιρε στο μπουφέ, φρόντισε να τις συνοδεύσει και με μία χιουμοριστική ταμπέλα, ειδικά για τον Τζίμι Κίμελ. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε φωτογραφίες του πιάτου στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς και ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ βλέπει τις enchiladas στον μπουφέ και ξεσπάει σε γέλια.