Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 50! Για να γιορτάσει τα γενέθλιά και την «αιώνια» νιότη της, η εκρηκτική pop star έσβησε μια χρυσή τούρτα 24 καρατίων και 10 επιπέδων! Κάτι απλό και καθημερινό δηλαδή…!

Το πάρτι έγινε στη βίλα της τραγουδίστριας Γκλόρια Εστέφαν, η οποία -σε περίπτωση που δεν το ξέρετε- βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί, με τη λίστα των καλεσμένων να έχει αποκλειστικά λαμπερά ονόματα. Μεταξύ των «εκλεκτών» ήταν οι Ντίτζεϊ Καλέντ, Ράιαν Σίκρεστ και Ασάντι. Η γιορτή περιελάμβανε πυροτεχνήματα, πολύ χορό και τραγούδι και ένα απίστευτα πολυτελές δώρο από τον αρραβωνιαστικό της Jlo, Άλεξ Ροντρίγκεζ: Μια κόκκινη Porsche 911 GTS κάμπριο, η οποία υπολογίζεται ότι κόστισε γύρω στα $140.000. Σοκ!

Ας ασχοληθούμε όμως λίγο παραπάνω με αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο: Την τούρτα. Σύμφωνα με το TMZ, επρόκειτο για δημιουργία του ζαχαροπλαστείου Divine Delicacies. Η τούρτα είχε γεύση βανίλια και ρούμι και γέμιση dulce de leche. Ήταν καλυμμένη με βρώσιμο χρυσό των 24 καρατίων, όπως είπαμε, και διακοσμημένη με τον αριθμό 50, φτιαγμένο από κρύσταλλα Swarovski. Και το κόστος αυτής; $10.000!