Οι περισσότεροι stars του Hollywood τείνουν να κρύβουν το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής τους, καθώς και τις διάφορες πρακτικές που ακολουθούν για να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Όχι όμως και η Τζέσικα Σίμπσον, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια είναι απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον τομέα αδυνάτισμα.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία της στο Instagram, γράφοντας όλο περηφάνια στη λεζάντα πως έχει χάσει 45 κιλά από τότε που έφερε στον κόσμο -πριν 6 μήνες- το τρίτο της παιδί. Αποκάλυψε επίσης πως είχε φτάσει να ζυγίζει περίπου 110 κιλά και ότι χάρη στην πρόσφατη απώλεια κιλών νιώθει και πάλι ο εαυτός της. «Ακόμα και όταν πίστευα πως είναι αδύνατο, προσπαθούσα πιο πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η βάση της δίαιτάς της στηριζόταν στις τυπικές οδηγίες των διατροφολόγων: Υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και συχνή γυμναστική. Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Τζέσικα έκοψε το junk food, αλλά φρόντιζε να κάνει τα πάντα με μέτρο ώστε να μη νιώθει ότι στερείται. «Έτρωγε πολλά λαχανικά. Ανακάλυψε επίσης πολλά λαχανικά που της αρέσουν και μπορούν να κρυφτούν μέσα σε πολλά πιάτα. Περιόρισε τα φαγητά που ήταν τηγανητά ή περιείχαν πολλές θερμίδες. Έτρωγε νόστιμα και υγιεινά πιάτα», είπε πηγή από το στενό της φιλικό περιβάλλον στο περιοδικό.

Μία από τις τροφές που τη βοήθησαν πραγματικά να χάσει πολλά κιλά ήταν το κουνουπίδι. Όπως αποκάλυψε η ίδια, με αυτό έφτιαχνε ρύζι κουνουπιδιού (ψιλοκομμένο κουνουπίδι στο μίξερ) με το οποίο αντικαθιστούσε τα δημητριακά και τα ζυμαρικά. «Ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ το κουνουπίδι. Ποιος να το περίμενε ότι μπορεί να αντικαταστήσει τα πάντα», λέει.