Η ηθοποιός Drew Barrymore έχει ανακαλύψει τελευταία ένα ακόμη ταλέντο της, τη σχεδίαση επίπλων και διακοσμητικών για το σπίτι. Έχει μάλιστα δημιουργήσει και τη δική της σειρά, που πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Walmarts.

Στη συλλογή «Drew Barrymore Flower Home» περιλαμβάνονται μικροέπιπλα, μαξιλάρια, πίνακες, φωτιστικά και σκεύη κουζίνας, με μοτίβα από λουλούδια. Εκτός όμως από αυτή τη συλλογή «ενηλίκων», έχει λανσάρει και μία δεύτερη για παιδιά, που πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη της.

Η «Flower Kids Line» περιλαμβάνει επίσης σκεύη κουζίνας, μικροέπιπλα και διακοσμητικά, σε υπέροχα παστέλ χρώματα και ευφάνταστα σχέδια. Ανάμεσα τους έχουμε ξεχωρίσει τη βιβλιοθήκη σε σχήμα αχλάδι (που μπορεί να φιλοξενήσει και τα άπειρα βιβλία και περιοδικά μαγειρικής που στοιβάζεις στα ντουλάπια της κουζίνας), τα πολύχρωμα σετ από ποτήρια και πιάτα, τα καλύμματα κρεβατιού με κατακόκκινες φράουλες που ταιριάζουν σε κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο, καθώς και τους πίνακες με θέμα τις κουζίνες του κόσμου που εκτός από το παιδικό δωμάτιο ταιριάζουν σίγουρα και στην κουζίνα.

Μπορείτε να τα ανακαλύψετε όλα ΕΔΩ και είμαστε σίγουροι ότι θα κολλήσετε και εσείς μαζί τους!