Η Κάμερον Ντίαζ από τότε που έγινε μαμά διανύει, ίσως την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Τον τελευταίο χρόνο και μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κάμερον Ντίαζ δηλώνει full time μαμά. Όπως έχει πει και σε συνεντεύξεις της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, περνούσε πάρα πολύ χρόνο μαγειρεύοντας γεύματα για την ίδια, το σύζυγό της Benji Madden και τη Raddix που πλέον είναι 11 μηνών.

Σε συνέντευξή της στο «The Rachael Ray Show» είχε αποκαλύψει μάλιστα πως η μικρή της έχει πολύ ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες.

«Κατά τους πρώτους 4 μήνες (της καραντίνας) μαγείρευα κάθε γεύμα. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες φορές εγώ μαγειρεύω όλα τα γεύματα… ξέρεις, λατρεύω να μαγειρεύω, έτσι δείχνω την αγάπη μου. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω για το σύζυγό μου, για το παιδί μου τώρα και το να μπορώ να φτιάχνω το φαγητό για εκείνη είναι απίστευτο», ανέφερε η Κάμερον. Στη συνέχεια αποκάλυψε τις διατροφικές «ιδιαιτερότητες» της μικρής.

«Δεν έφαγε ποτέ πουρέ. Δεν έφαγε τίποτα πολτοποιημένο, απλώς τρώει κανονικά. Βάζω σκόρδο, έφαγε σκόρδο από την πρώτη μέρα κιόλας. Τρώει μεδούλι, συκώτι και της αρέσει και πάρα πολύ. Προσθέτω επίσης μυρωδικά στα πάντα, θυμάρι και άνηθο, φασκόμηλο, τα πάντα. Της αρέσουν όλα», τόνισε η 48χρονη ηθοποιός που συχνά πυκνά δημοσιεύει βίντεο στο Instagram στα οποία μαγειρεύει.

Η αλήθεια είναι πως και από τα βίντεο φαίνεται η ευτυχία της Κάμερον στη διάρκεια της μαγειρικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Δείτε επίσης

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε οινοπαραγωγός και λανσάρει το δικό της κρασί

Το σπίτι της χριστουγεννιάτικης ταινίας «The Holiday» φτιαγμένο από gingerbread

Οι 10 πιο ζηλευτές κουζίνες διάσημων του Χόλιγουντ