Η Mariah Carey φαίνεται ότι ακολουθεί το παράδειγμα πολλών και φτιάχνει γλυκά, για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος μέσα στο σπίτι. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε τη δημιουργία της στο Twitter, αποκαλύπτοντας σταδιακά τι είχε φτιάξει.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, τη βλέπουμε να διακοσμεί μια τούρτα, χωρίς να είναι εμφανές πώς πρόκειται να καταλήξει. Η Mariah Carey μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με το αυτοσαρκαστικό σχόλιο: «Φτιάχνοντας μια τούρτα έκπληξη… Προσπαθώντας τουλάχιστον!».

Πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν την προσπάθεια της, ενώ άλλοι αναρωτιόντουσαν πώς θα είναι στο τέλος αυτή η τούρτα. Κάποιοι πάλι, σχολίασαν τη διακόσμηση της κουζίνας της, αφού στη φωτογραφία διακρίνεται δίπλα στον πάγκο ένα ανάκλιντρο!

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν άφησε βέβαια το κοινό της με την απορία και έτσι, λίγο αργότερα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία, όπου φαίνεται ότι η τούρτα της ήταν διακοσμημένη ως το πρόσωπο μίας τίγρης. Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε η τούρτα ήταν πολύ ωραία, παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι αρχάρια στη ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης:
Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου βγήκε από την καραντίνα και μπήκε στην κουζίνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου μένει σπίτι και φτιάχνει σούπερ κέικ λεμόνι

Καραντίνα: Η Ρούλα Κορομηλά μαγειρεύει πέννες με κόκκινη σάλτσα