Πάνω που αναρωτιόμασταν τι άλλο θα δούμε από τον νέο Τούρκο star του instagram, ανέβασε ένα νέο video που σε δύο μόλις μέρες ξεπέρασε τις 5.2 εκατομμύρια προβολές, κάτι που σε… απλά ελληνικά σημαίνει ότι έγινε viral.

https://www.instagram.com/p/BTwQCZ0lW8n/

O Nusret Görke φαίνεται να απολαμβάνει την απήχηση που έχει στον κόσμο και η παρωδία με το «σταριλίκι» που γίνεται ευθύς viral φυσικά συνεχίζεται. Αυτή τη φορά όμως στο πλάνο προσθέτει και μία ακόμα μικρή λεπτομέρεια, μια ειδική προπέλα κρέατος με τον ίδιο να μην χρειάζεται να πετάξει στον αέρα το κομμάτι κρέατος που θα δουλέψει κάνοντας τα συνήθη θεατρικά του κόλπα αλλά να το κόβει ενώ αυτό… περιστρέφεται. Πρόκειται για έναν από τους πειραματισμούς του εν όψει του νέου εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει στο Μανχάταν και εντάξει, συμφωνούμε ότι αυτό είναι κάτι που δε βλέπουμε και κάθε μέρα δεδομένου ότι το κρέας προσγειώνεται όχι στον πάγκο αλλά απ’ ευθείας στην σχάρα που ψήνεται. Κάπου εδώ όμως τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν για τον Τούρκο star που ομολογουμένως κάνει μεγάλο βήμα αφού η πλειοψηφία του αμερικανικού κοινού είναι κάτι παραπάνω από απλά εκπαιδευμένη στο κομμάτι της κρεατοφαγίας.

Capture1

Μπορεί η διαδικτυακή του φήμη και τα εφέ να ισορροπήσουν με τον επαγγελματισμό και να τον δούμε τελικά να εξελίσσεται σε επιχειρηματική περσόνα με αξιόπιστο όνομα ισοδύναμο της θεατρικής του παρουσίας; Θα δείξει.

https://www.instagram.com/p/BTG93YSFK23/?taken-by=nusr_et

Δείτε επίσης
Ο διάσημος Τούρκος χασάπης ανοίγει εστιατόρια σε Λονδίνο & Νέα Υόρκη