H Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Grande» και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στην πανδημία, αλλά και στα κιλά που πήρε στην πρώτη καραντίνα.

Ειδικότερα, απατώντας σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται, όταν βλέπει την εικόνα της η Κατερίνα απάντησε: «Υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν νιώθω καλά, έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία μας και όχι με το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη. Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα.

Γιατί μου έχει τύχει και εμένα -ειδικά μέσα στην καραντίνα- να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

Επίσης, όσον αφορά για το πόσο προσέχει την εικόνα της είπε: «Προσέχω την εμφάνιση μου σε υστερικό βαθμό όταν έχω κάποια δουλειά να κάνω, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, είμαι μαχητής βασικά! Και το λέω έτσι, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση μαζί με τον προπονητή μου, τον Ανάσταση Παναγιωτέλη. Δηλαδή, δεν είναι ότι θα αφεθώ, απλά θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω.

Τέλος, σχετικά με τα plus size μοντέλα ανεφερε ότι: « Δεν θεωρώ ότι η μόδα έχει περιορισμούς και ούτε ότι είναι για συγκεκριμένους ανθρώπους. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε όλοι ίσοι και ότι αν κάποιος έχει κάποια κιλά παραπάνω και νιώθει καλά και έτσι θέλει να βλέπει τον εαυτό του, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει».

Δείτε επίσης:
«Μουρμούρα»: Η «Βουλίτσα» έχασε 35 κιλά και έμεινε μισή

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της αδυνατισμένης Αντέλ

Η διατροφή και τα αγαπημένα φαγητά του Μπρους Λι