Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη στη μαγειρική, κάτι που φροντίζει να μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το Instagram της, όπου πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και stories με τα πιάτα της. Και ειδικά αυτή την περίοδο εγκλεισμού στο σπίτι, εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν θα μπορούσε η αγαπημένη της συνήθεια να αποτελεί εξαίρεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριο που έφαγα,έξω από τα Καλαβρυτα! Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία!😂😂😂Ειναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πηλιοι φίλοι μου,θα ξανά προσπαθήσω! Καθώς,μαζί την φάγαμε!😂 #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Πριν λίγες μέρες έκανε pizza night για να «ξορκίσει» τον ιό. Σειρά είχε μια τυρόπιτα που είχε δοκιμάσει σε ένα χωριό έξω από τα Καλάβρυτα. Όπως έγραψε η ίδια στο post της, το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς το ίδιο, ωστόσο η Δέσποινα δεν πτοήθηκε και υποσχέθηκε να τη φτιάξει ξανά και ξανά μέχρι να το πετύχει! Αστειευόμενη μάλιστα στο post της έγραψε: «Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο!».

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Η Εύα Αντωνοπούλου μαγειρεύει τραγουδώντας «Θα μείνω σπίτι»

Κορωνοϊός: Γιατί τα τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη D θεωρούνται ασπίδα κατά του φονικού ιού;

Κορωνοϊός: Pastry chef δημιουργεί πασχαλινά σοκολατένια αβγά εμπνευσμένα από τον ιό