Συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε event εταιρίας ρούχων της οποίας είναι ambassador και εκεί μάς μίλησε για τη διατροφή, που ακολουθεί σε καθημερινή βάση.

Όπως μάς αποκάλυψε, δεν κάνει ποτέ εξαντλητικές δίαιτες, παρά τα κατά καιρούς κακόβουλα σχόλια που δέχεται για το βάρος της. Η ίδια δηλώνει ότι αγαπά το σώμα της και πιστεύει πως ο ισορροπημένος τρόπος διατροφής και ζωής είναι το μυστικό για ενέργεια και ευεξία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Το πρωινό, όπως μάς είπε, είναι το αγαπημένο της γεύμα και δεν το παραλείπει ποτέ. «Το πρωί θέλω να τρώω σαν βασίλισσα. Θέλω να τρώω τα πάντα. Δεν μπορώ να στερούμαι. Δηλαδή τρώω κουακερόπιτα με μπανάνα, καρύδια, μέλι, κανέλα. Ξεκινάς έτσι καλά τη μέρα σου», λέει. «Μου αρέσει πολύ να τρώω τοστ ή ψωμί με ταχίνι και μέλι. Φτιάχνω τρομερά pancakes με μπανάνα και τέλεια smoothies. Στο πρωινό είμαι άπαικτη», εξηγεί. «Φαντάσου ότι κάθε μέρα στο Survivor ανταλλάσαμε συνταγές με τα κορίτσια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Όταν φεύγει από το σπίτι, φροντίζει να έχει πάντα μαζί της σνακ, για να κρατά τα επίπεδα ενέργειάς της υψηλά. Αγαπημένες της επιλογές είναι οι ξηροί καρποί, οι ενεργειακές μπάρες, της οποίες φτιάχνει με τα χεράκια της, και τα αβγά. Το μεσημεριανό της, το παίρνει σε ταπεράκι. «Φροντίζω να ξυπνάω λίγο νωρίτερα για να μαγειρέψω. Έτσι μπορώ να ελέγξω τις ποσότητες και τα υλικά του φαγητού μου», λέει. «Μού αρέσουν πολύ τα λαχανικά, όπως τα κολοκυθάκια. Όλοι μας έχουμε 20 λεπτά να τα βράσουμε το πρωί που ετοιμαζόμαστε, όπως και τα αβγά», εξηγεί. «Το πρωί ας πούμε ξυπνάω, φτιάχνω μπιφτέκια, ρίχνω και τα λαχανικά μου μετά στα τελευταία 5 λεπτά, τα κάνω ψητά και τα βάζω σε τάπερ». Λατρεύει επίσης τα παντζάρια με κατίκι, καθώς για εκείνη είναι το τέλειο ελαφρύ σνακ ή γεύμα, μια και έχει ελάχιστες θερμίδες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Αν και δεν ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά, όπως μάς είπε, δεν το βάζει κάτω. «Κάνουμε βίντεο κλήση με τη μαμά μου και της λέω ‘μαμά είσαι περήφανη για εμένα;’. Έκανα ξέρω ‘γω γεμιστά και νιώθω ότι ανέβηκα το Έβερεστ», λέει. «Ελπίζω να βρω έναν άντρα που θα το αποδεχτεί αυτό. Ότι τα τρώω, δηλαδή, ανάλατα, τα τρώω λίγο χάλια. Αλλά έτσι μού αρέσουν. Δεν το κάνω από δίαιτα», λέει γελώντας.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και το πρόχειρο φαγητό δεν έχει θέση στη ζωή της. «Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές απόλαυσης, τις οποίες νιώθω καλά όταν τις μοιράζομαι με φίλους μου. Δεν μου αρέσει να είμαι αυτή που θα κάθομαι και θα κοιτάζω», λέει. «Φροντίζω την επόμενη μέρα να το εξισορροπώ», εξηγεί. «Έχω σουβλάκι στη διατροφή μου. Έχω και πίτα. Είναι πολύ καλή τροφή και πολύ παρεξηγημένη. Όπως και το τζατζίκι», υποστηρίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Όσο για το αν συμβουλεύεται διατροφολόγο, η ίδια απάντησε πως το κάνει μόνο όταν δεν αισθάνεται πολύ υγιής. «Όταν πέφτει το ανοσοποιητικό μου, συμβουλεύομαι διατροφολόγο. Έχω χαμηλό σίδηρο. Έκλεισα τα 31 και πάω στα 32. Κάθε χρόνο κάνω τα τσεκ απ μου», εξηγεί.