H Ντέμη Γεωργίου είναι η vegan παίκτρια του φετινού MasterChef. Η Ντέμη στην αρχή του ριάλιτι μαγειρικής στάθηκε μπροστά από τους τρεις κριτές και δήλωσε αποφασισμένη να γίνει η πρώτη vegan MasterChef.

Μάλιστα, όπως είχε πει τα τελευταία πέντε χρόνια, διατηρεί εστιατόριο vegan μαζί με τη σύζυγό της. Μέσα από το MasterChef, ήθελε να προβάλει τόσο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού όσο και τη φιλοσοφία του «διαφορετικού».

Τελικά, η 34χρονη σεφ ετοίμασε μία γαλλική κρεμμυδόσουπα σε vegan εκδοχή. Το πιάτο αυτό ενθουσίασε τους κριτές, η οποίοι και της έδωσαν την ποδιά – εισιτήριο για το «όνειρο» του MasterChef.

Ωστόσο, μια «αποκάλυψη» πριν από μερικές μέρες από τη συμπαίκτρια της -Κατερίνα Λένη- αμφισβήτησε το γεγονός ότι Ντέμη είναι vegan. Πριν αποχωρήσει από το διαγωνισμό «έδωσε» μπροστά στις κάμερες την συμπαίκτριά της λέγοντας πώς σηκώνεται μέσα στη νύχτα και τρώει ζωικά σαλάμια και τυριά. Ο περίγυρός της έσπευσε να πει ότι αυτά που την είδε η Κατερίνα Λένη να τρώει ήταν φυτικά και όχι ζωικά.

«Η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής είχε προμηθεύσει με φυτικό τυρί και σαλάμι -καθώς και με όλα τα απαραίτητα φυτικά τρόφιμα- την Ντέμη. Στις ομαδικές δοκίμαζε ζωικά τρόφιμα και μετά τα έφτυνε, απλώς δεν φαινόταν ξεκάθαρα στο μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφός της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι φωτογραφίες που την… εκθέτουν
Τις τελεταίες μέρες έσκασαν σαν βόμβες φωτογραφίες που ανέβασαν κάποιοι χρήστες στο Twitter που δείχνουν την Ντέμη να ποζάρει μπροστά σε μία πιατέλα με τελειωμένα παϊδάκια, ενώ σε μία άλλη μόλις έχει φάει ένα ψαράκι. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε από την εξωτερική της εμφάνιση πόσο πρόσφατες ή όχι είναι οι φωτογραφίες όμως δείχνει να το απολαμβάνει.

Βέβαια πριν λίγες μέρες για τις ανάγκες του διαγωνισμού και ως αρχηγός της ομάδας της έφαγε ζωικές τροφές και ανέφερε: «Σήμερα τα έχω φάει όλα». Μήπως τελικά η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan;

Διαβάστε ακόμη:
Ο Σάκης Ρουβάς βγάζει βίντεο και μας δείχνει το πρωινό του

Η Σελένα Γκόμεζ θα παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής

Τι έκανε η Αντέλ και κατάφερε να «μεταμορφωθεί»;