Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία ιδιαίτερη διαφήμιση για τη νέα σειρά εσωρούχων της που την δείχνει να ποζάρει μπροστά σε ένα ανοιχτό ψυγείο, φορώντας τα εσώρουχά της. Το παράξενο, ωστόσο, είναι ότι παρότι δεν φορούσε και πολλά ρούχα οι θαυμαστές της αντί να σχολιάσουν το σώμα της σχολίασαν το περιεχόμενο του ψυγείου της, καθώς περιείχε διαφορετικούς τύπους δημητριακών, μερικές λεμονάδες, αρκετό γάλα και… τίποτε άλλο.

Ειδικότερα, κάποια από τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν: «Πρόκειται για διαφήμιση γάλακτος, καθώς αυτό είναι που ουσιαστικά περιέχει το ψυγείο της» ένας άλλος προσθέτει: «Τρως τόσο πολύ αέρα; Δεν βλέπω καθόλου φαγητό σε αυτό το ψυγείο». Φυσικά, αυτό δεν θα το άφηνε έτσι η Κιμ Καρντάσιαν και θέλησε να απαντήσει δημοσιεύοντας ένα άλλο βίντεο, του άλλου της ψυγείου! «Είδα μερικά σχόλια ανθρώπων που αναρρωτιούνταν με τι ταΐζω τα 4 παιδιά μου και επειδή πεθαίνετε να μάθετε, σας δίνω την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά από το κύριο ψυγείο μας, που είναι γεμάτο με πολλά φρούτα και λαχανικά.

Η διάσημη τηλεπερσόνα στο βίντεο δείχνει διάδρομο με πολλά βάζα, ενώ σε ένα ντουλάπι υπάρχει ακόμη και μηχανή παγωμένου γιαουρτιού. «Ελάτε λοιπόν στο κελάρι μου… Έχω ξεφορτωθεί όλο το πλαστικό, γι’ αυτό υπάρχουν παντού γυάλινα βάζα» τονίζει προχωρώντας προς έναν άλλον χώρο που έχει όλα τα παγωμένα γυάλινα μπουκάλια νερού. «Αυτή είναι η κουζίνα στην οποία συμβαίνουν όλα» λέει καθώς μπαίνει σε ένα τεράστιο ψυγείο ντουλάπα γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ντρέσινγκς για σαλάτες και πολλά ακόμη. «Παιδιά, έχουμε ένα ψυγείο ντουλάπα όπου διατηρούμε όλα τα φρέσκα, οργανικά προϊόντα μας. Συνεπώς, μπορεί να έμοιαζε με ένα άδειο ψυγείο αυτό που είδατε στην φωτογραφία που τράβηξα πριν, αλλά αυτό είναι το μεγάλο μας ψυγείο. Έχω κι ένα ακόμη ντουλάπι. Επειδή αυτή είναι η κουζίνα στην οποία μαγειρεύουμε».

Και συνεχίζει: «Αν θέλετε λίγο περισσότερο χάος, με τόνους γάλακτος βρώμης και γάλακτος αμυγδάλου, έχουμε αυτό το ψυγείο. Εντάξει; Και μετά ο καταψύκτης μας. Γιατί δεν σας έδειξα τον καταψύκτη μας!».