Τι και αν έχει κλείσει τα 48, η Ναόμι Κάμπελ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη με τότε που ήταν το Νο.1 μοντέλο στις Εβδομάδες Μόδας. Η λαμπερή και νεανική της εμφάνιση σίγουρα οφείλεται στο γεγονός ότι προσέχει πολύ την υγεία και τη διατροφή της.

https://www.instagram.com/p/Bsv5tusA7n2/

Η διατροφή της:
Αφού ξυπνήσει στις 5 το πρωί, το super model ξεκινά τη μέρα του με τον πιο fit τρόπο: «Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πιω ζεστό νερό με λεμόνι και προβιοτικά. Δεν έχω πιει ποτέ καφέ: Δεν μού αρέσει η μυρωδιά. Προτιμώ το τσάι. Εάν το χρειάζομαι θα πιω ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Μού αρέσουν τα ροφήματα βοτάνων», έχει πει σε συνέντευξή της. Τότε ήταν που αποκάλυψε και πως είναι χορτοφάγος και ότι ο τρόπος αυτός διατροφής της άλλαξε τη ζωή. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γίνω χορτοφάγος. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά νιώθω πιο ελαφριά», είπε.

https://www.instagram.com/p/BqhXa8sAsBq/

Εκτός από το κρέας, η Ναόμι έχει κόψει τελείως και τη ζάχαρη. «Προσέχω τον εαυτό μου, τρέφομαι σωστά και ισορροπημένα. Αποφεύγω τη ζάχαρη και πίνω πολύ νερό», είπε σε παλαιότερη συνέντευξή της. Αντί για συσκευασμένα αλμυρά και γλυκά σνακ, επιλέγει πράσινους χυμούς όταν πεινάει. «Πίνω 2-3 τη μέρα», είπε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν επιτρέπει στον εαυτό της και μερικές παρασπονδίες. Αφού προκάλεσε σάλο με την αποτοξίνωση με χυμούς, που έκανε για 12 μέρες πριν από μια επίδειξη μόδας το 2013, είπε σε συνέντευξή της: «Δεν κάνω υπερβολές σχετικά με τη διατροφή μου- Μού επιτρέπω να τρώω σοκολάτες και πατατάκια. Θα πρέπει απλά να αφήνεις τα μικρά πράγματα να σε κάνουν χαρούμενο».

https://www.instagram.com/p/BqNrF16g0Ka/

Η γυμναστική της:
Η αγαπημένη της γυμναστική είναι η yoga, ενώ αγαπά και τις pilates. «Δεν σηκώνω βάρη. Μού αρέσει να γυμνάζομαι με την αντίσταση από το βάρος του σώματός μου», έχει πει. «Όταν δεν δουλεύω, μού αρέσει να κάνω Zumba το βράδυ», έχει πει σε άλλη συνέντευξή της. «Γυμνάζομαι, αλλά δεν πηγαίνω συχνά στα μηχανήματα. Δεν μπορώ να πάω σε κλασικό γυμναστήριο. Με αγχώνει».