Οι διατροφικές παραξενιές των δισεκατομμυριούχων δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν και ενίοτε μας αφήνουν και άφωνους! Οι κυρίαρχοι στον χώρο της τεχνολογίας φαίνεται να κερδίζουν το βραβείο των πιο εκκεντρικών επιλογών για φαγητό, όπως αποκαλύπτει το dailystar.co.uk.

Τζεφ Μπέζος: Ο Mr Amazon έχει μανία με τα μπισκότα, τρώει χταπόδια για πρωινό και ιγκουάνα για βραδινό! Και το πιο ακραίο: θέλει να αγοράσει τη Μόνα Λίζα και να τη φάει!
Έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως όταν παντρεύτηκε και για 3 μήνες έτρωγε για πρωινό ένα ολόκληρο ταψί cookies με βούτυρο. Κάθε πρωί ανελλιπώς έπαιρνε το πακέτο με τα έτοιμα μπισκότα, τα έψηνε και τα έτρωγε όλα, αλειφοντάς τα με βούτυρο! Ωστόσο δεν πήρε ποτέ του κιλά! Ώσπου η σύζυγός του διαμαρτυρήθηκε και έκοψε την ανθυγιεινή αυτή συνήθεια!
Αυτό δεν είναι εκκεντρικό! Το να τρως όμως χταπόδι για πρωινό δεν το λες και πολύ… φυσιολογικό! Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε ένα συνέδριο είχε παραγγείλει για πρωινό τα εξής: χταπόδι, μπέικον, τζατζίκι και αυγό ποσέ! Το πιο ακραίο όμως είναι ότι σε ένα δείπνο δισεκατομμυριούχων το 2018 έφαγε ψητό ιγκουάνα. Στο ίδιο δείπνο σέρβιραν κατσαρίδες, πύθωνες και ταραντούλες!

Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων, η σύζυγός του τον ώθησε σε πιο υγιεινές λύσεις, όπως τα smoothies και το σάντουιτς με αβοκάντο. Το πρόσφατο διαζύγιό του βέβαια τον ώθησε σε πιο ανθυγιεινές λύσεις και πάλι, καθώς αγόρασε για το σπίτι του μηχανή για soft παγωτό. Αλλά το πιο ακραίο είναι το εξής: χιλιάδες κόσμος έχει υπογράψει στο Ίντερνετ να αγοράσει ο Τζεφ Μπέζος τη Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι και να τη φάει!

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Σέρβιρε στον CEO του Τwitter ωμό κατσικίσιο κρέας!
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο Mr Facebook έχει τις πιο παράξενες συνήθειες για πρωινό, αφού προτιμά να συνοδεύει τον πρωινό του καφέ με… κατσικίσιο κρέας. Αυτό ξεκίνησε έπειτα από την απόφαση που έλαβε το 2011 να μην καταναλώνει κρέας παρά μόνο αν το έχει εκθρέψει και σκοτώσει ο ίδιος.
Τότε είχε 6 κατσίκες. Όπως αναφέρει ο Jack Dorsey, CEO του Twitter, τον είχε καλέσει για βραδινό και του σέρβιρε κατσικίσιο κρέας που μόλις είχε σκοτώσει με ένα όπλο laser! Στη συνέχεια το έβαλε στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά και του το σέρβιρε! Ο Dorsey έφαγε μόνο τη σαλάτα που το συνόδευε, καθώς το κρέας ήταν εντελώς ωμό!
Αυτό το διάστημα ο Ζάκερμπεργκ ομολογεί ότι δεν προλαβαίνει και πολύ να φάει λόγω φόρτου εργασίας ενώ έχει χάσει και αρκετά κιλά.

Έλον Μασκ: Στο Πανεπιστήμιο έτρωγε μόνο με ένα δολάριο την ημέρα!
Ο Έλον Μασκ, ο CEO της Τesla και της SpandeX, δεν ήταν ποτέ φαν του φαγητού! Στο Πανεπιστήμιο τρεφόταν μόνο με χοτ ντογκ ή μακαρόνια και ξόδευε μόλις 1 δολάριο την ημέρα για φαγητό! Αργότερα βέβαια μετάνιωσε για αυτήν του την επιλογή και εκτιμά τα καλά πιάτα! Ωστόσο, είναι πολύ εργασιομανής και προτιμά να δουλεύει παρά να τρώει. Πάντως για πρωινό του αρέσει κάτι σε γλυκό, όπως μια Mars για παράδειγμα.

Δείτε επίσης:
Οι διατροφικές συνήθειες της γοητευτικής Μόνικα Μπελούτσι

Ποιο ελληνικό φαγητό λάτρεψε ο Τζάστιν Μπίμπερ στα ελληνικά νησιά;

Νέα προσπάθεια δημιουργίας συνθετικού κρέατος από τους Τζεφ Μπέζος και Μπιλ Γκέιτς