Αν έχετε δει τη σειρά Breaking Bad, γνωρίζετε ότι αυτό που «μαγείρευαν» οι δύο πρωταγωνιστές του, Bryan Cranston (ως Walter White) και Aaron Paul (ως Jesse Pinkman), μόνο νόμιμο δεν ήταν. Τώρα όμως ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το δικό τους, απολύτως καθαρό, ποτό.

Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να έχουν αφήσει πίσω τους τις μέρες που υποδύονταν τον καθηγητή χημείας και τον πρώην μαθητή του που παρήγαγαν και πουλούσαν μεθαμφεταμίνη, μιας και η σειρά Breaking Bad έχει ολοκληρωθεί από το 2013, ωστόσο η συνεργασία τους προφανώς υπήρξε εξαιρετική και είπαν να την επαναλάβουν και εκτός γυρισμάτων. Όπως ανακοίνωσαν μέσω Instagram, θα κυκλοφορήσουν ένα νέο ποτό και για την ακρίβεια ένα μεσκάλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Cranston (@bryancranston) στις

Οι Cranston και Paul αποκάλυψαν ότι τους ήρθε η ιδέα πριν τρία χρόνια, όταν είχαν βγει για σούσι στη Νέα Υόρκη και εκεί, πάνω από τα ιαπωνικά ρολάκια αποφάσισαν να φτιάξουν ένα… μεξικάνικο ποτό.

 

Το μεσκάλ τους, που ονομάζεται Dos Hombres (δύο άνδρες, στα ισπανικά) φτιάχνεται στο Μεξικό και οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν ξετρελαμένοι με τη γεύση και το άρωμα του που περιλαμβάνει μήλο, μάνγκο, ξύλο και απαλές νότες καπνού.

Το Dos Hombres πωλείται μέχρι στιγμής πωλείται μόνο στις ΗΠΑ, προς 58 δολάρια το μπουκάλι.