Ο Νικήτας Αργυρόπουλος είναι ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου και σπουδάζει στο Λονδίνο. Εξαιτίας κορωνοϊού αποφάσισε όπως είναι λογικό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι με την οικογένεια του.

Μάλιστα, η η μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου, από τις πρώτες κιόλας μέρες που άκουσε ότι τα πράγματα στην Αγγλία δεν είναι καλά είχε αναφέρει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου θα ερχόταν κανονικά στις 20 Μαρτίου, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να φύγει και να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή. Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς».

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, που πέρασε απομονωμένος στο σπίτι, ο Νικήτας επέστρεψε στους κανονικούς του ρυθμούς και μάλιστα μπήκε στην κουζίνα φτιάχνοντας πίτσα, για την ακρίβεια 4 διαφορετικές πίτσες με τυρί, ζαμπόν, πιπεριές. Η περήφανη μαμά Μαρία Μπακοδήμου φωτογράφησε τον γιο της στην κουζίνα και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

Διαβάστε ακόμη:
H Χριστίνα Μπόμπα μένει σπίτι και δίνει συνταγή για τα πιο εύκολα μακαρόνια με τόνο

H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου φτιάχνει το πιο δυναμωτικό smoothie

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μένει σπίτι και κάνει… μαραθώνιο μαγειρικής!