O ράπερ Jaden Smith, γιος του διάσημου ηθοποιού Will Smith, δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε όσους έχουν ανάγκη, δημιουργώντας μία καντίνα που προσφέρει δωρεάν φαγητό στους άστεγους του Λος Άντζελες.

Η καντίνα ονομάζεται «I Love You Restaurant» και λειτούργησε για πρώτη φορά την Κυριακή 7 Ιουλίου στο Σκιντ Ρόου στο Λος Άντζελες, μία γειτονιά που συγκεντρώνει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά αστέγων στις ΗΠΑ. Ο Jaden Smith ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η τεράστια ουρά του κόσμου που πέρασε από την καντίνα εκείνη τη μέρα για να παραλάβει ένα δωρεάν, vegan γεύμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaden (@c.syresmith) στις

Όπως ο ίδιος σχολίασε στην ανάρτηση του βίντεο, «το I Love You Restaurant είναι μία κίνηση για να δοθεί στους ανθρώπους ότι τους αξίζει, υγιεινό, vegan φαγητό, δωρεάν». Μάλιστα, μπορεί να πρόκειται για pop-up που λειτούργησε για μία ημέρα, ωστόσο ο ίδιος σημείωσε στην ίδια ανάρτηση ότι η καντίνα του πρόκειται να κάνει ακόμη πολλές εμφανίσεις, προκειμένου να στηρίξει όσους το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία του Jaden Smith φαίνεται ότι έχει εμπνεύσει και άλλους Αμερικανούς τραγουδιστές, όπως η Kehlani που σε σχόλιο της στην ανάρτηση του Smith ρωτάει πώς μπορεί να βοηθήσει και η ίδια, ενώ η ηθοποιός Yara Shahidi σχολίασε πόσο την εμπνέει η αφοσίωση του στο να βοηθάει τους πάντες γύρω του. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του.