Και εκεί που νομίζαμε ότι οι Καρντάσιαν και ο κοινωνικός τους περίγυρος δεν μπορούσαν να ζήσουν πιο πλουσιοπάροχα, είδαμε τον Τζόναθαν Τσεμπάν, κολλητό της Κιμ, να καταβροχθίζει ένα βουνό από χρυσές φτερούγες βουβαλιού.

Ο Τζόναθαν, αλλιώς γνωστός και ως Foodgod, επισκέφθηκε το εστιατόριο, The Ainsworth, στη Νέα Υόρκη, για να απολαύσει το ταπεινό αυτό γεύμα. «Δεν αγαπώ τίποτα περισσότερο από τις φτερούγες, οπότε είπα ‘Εάν ο σεφ σας μπορεί να τις κάνει χρυσές, αυτό θα κάνουμε’», λέει σε βίντεο του New York Insider σχετικά με το πώς γεννήθηκε η όλη ιδέα. Ο σεφ για να δημιουργήσει τις -αντικειμενικά- εντυπωσιακές αυτές φτερούγες, τις μαρινάρει πρώτα σε ένα μίγμα από λεμόνι και δάφνη και στη συνέχεια τις πασπαλίζει με πάπρικα και σκόρδο. Ύστερα ψήνονται στο φούρνο και μετά τηγανίζονται, πριν βουτηχτούν σε χρυσό βούτυρο και σάλτσα honey buffalo. Η τελευταία πινελιά είναι βέβαια η σκόνη βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων με την οποία καλύπτονται. «Εάν ήμουν φτερούγα, έτσι θα ήμουν», σχολιάζει ο Τζόναθαν.

A post shared by Food N Info (@foodninfo) on

Επειδή οι χρυσές αυτές φτερούγες δεν είναι αρκετές για έναν σταρ του βεληνεκούς του (έχε χάρη που ξέρει την Κιμ), συνόδευσε το πιάτο με σος μπλε τυριού. Κατά τη διάρκεια του γεύματός του «καθάριζε» τη γευστική του παλέτα πίνοντας σαμπάνια Armand de Brignac, αν και όπως αποκάλυψε το χρυσός δεν έχει καμία ιδιαίτερη γεύση. Το συνολικό κόστος όλου αυτού του γεύματος ήταν όπως μπορείς να φανταστείς αστρονομικό, και πιο συγκεκριμένα ανήλθε στα 1000$.

A post shared by Foodgōd🍴Jonathan (@foodgod) on