Η Αν Χάθαγουει εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις για να προωθήσει τη νέα της ταινία, Serenity. Όπως αποκάλυψε, στα γυρίσματα περνούσαν… αρκετά καλά!

Η ταινία γυρίστηκε στον Μαυρίκιο, ένα νησί στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αφρικής. Όπως αναφέρει η USA Today, ενώ ήταν εκεί, η Χάθαγουει και ο συμπρωταγωνιστής της, Μάθιου ΜακΚόναχι επισκέφθηκαν πολλά μπαρ για να ξεδώσουν πίνοντας ρούμι. Όταν η Έλεν ρώτησε την ηθοποιό πώς πέρασαν, εκείνη είπε πως δεν θυμάται τίποτα, υπονοώντας πως έπιναν αρκετά. Όπως αποκάλυψε, εξαιτίας αυτού στα meeting της με τον σκηνοθέτη, Στίβεν Νάιτ, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί.

Μετά από αυτήν την εμπειρία, η ηθοποιός αποκάλυψε πως σταμάτησε να πίνει από τον Οκτώβριο του 2018 και σκοπεύει να συνεχίσει να απέχει από το αλκοόλ μέχρι ο 2χρονος γιος της, Τζόναθαν, να γίνει 18. «Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου είναι στο σπίτι απλά γιατί δεν μού αρέσει ο τρόπος που το κάνω, και είναι σιγά σιγά σε μια ηλικία που με χρειάζεται συνέχεια το πρωί», εξήγησε. «Τον πήγα μία μέρα στο σχολείο -δεν οδηγούσα- αλλά ήμουν σε hungover και αυτό ήταν αρκετό. Δεν μού άρεσε έτσι όπως ήμουν», συνέχισε.

View this post on Instagram

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

«Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν θέλω παιδιά», σχολίασε η ΝτιΤζένερις γελώντας.