Τα γυρίσματα για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι ηθοποιοί και αυτοί στο πλαίσιο του «Mένουμε σπίτι» έχουν παραπάνω χρόνο για να φροντίσουν τους εαυτούς τους. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, λοιπόν, που στη δημοφιλή σειρά υποδύεται τον σκληρό Μελέτη ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, μένει σπίτι και δημιουργεί…μαγειρεύοντας.

Ο Γιώργος, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο με το πρωινό, που ετοίμασε το οποίο θα λέγαμε πως είναι σούπερ δυναμωτικό. Ο ηθοποιός μας δείχνει ένα ένα τα βήματα και έτσι μπορούμε να  το ετοιμάσουμε και εμείς, ωστόσο λέμε από τώρα πως πρόκειται για πρωινό για δυνατούς «παίκτες».

Τι χρησιμοποιεί για το πρωινό του; Μπανάνες, δημητριακά και μπάρες δημητριακών, γάλα αμυγδάλου, φράουλες, μέλι, γύρη, φυστικοβούτυρο, ταχίνι και σκεύασμα πρωτεΐνης! Ο ηθοποιός ξεκινά αναμειγνύοντας τις μπανάνες, τα δημητριακά, το γάλα και στη συνέχεια προσθέτει σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά, δημιουργώντας το smoothie-δυναμίτη.

Βλέποντας, βέβαια τον Γιώργο καταλαβαίνει κανείς ότι είναι αρκετά γυμνασμένος και ψηλός, το οποίο σημαίνει πως θα έχει και αυξημένες ενεργειακές ανάγκες σε σχέση με κάποιον άλλο. Δείτε το βίντεο αλλά και τις δικές μας προτάσεις για smoothies.

Βρες περισσότερα smoothies εδώ:

Κορωνοϊός: Υγιεινά smoothies και στην καραντίνα

Χυμοί και smoothies κόντρα στις ιώσεις

Smoothies πραλίνα με μπισκότα