Από ότι φαίνεται ακόμη και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη φτιάχνουν οι ίδιοι τούρτες για τους φίλους τους.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Μπιλ Γκέιτς, που έφτιαξε τούρτα στο δισεκατομμυριούχο φίλο του, Γουόρεν Μπάφετ για τα 90ά του γενέθλια. Σε βίντεο που ανήρτησε στο twitter ο ίδιος ο Γκέιτς φαίνεται να φορά μια ποδιά κουζίνας και να φτιάχνει την τούρτα, ενώ ακούγεται το τραγούδι «You Got a Friend» του Ράντι Νιούμαν.

Ο Γκέιτς φαίνεται στο βίντεο πως ο ίδιος έφτιαξε την τούρτα από μπισκότα Oreo, με το πρόσωπο του Μπάφετ πάνω σε αυτή σχεδιασμένο με σοκολάτα. Το τέλος του μονόλεπτου βίντεο, ο Γκέιτς κόβει ένα κομμάτι, το βάζει σε ένα πιάτο με πιρούνι και αφήνει το μήνυμα «Χαρούμενα 90ά γενέθλια Γουόρεν» γραμμένο σε σκόνη από τα μπισκότα.

Από ότι φαίνεται ο Μπάφετ αγαπάει τα γλυκά και είναι γνωστός για την κατανάλωση πολλών αναψυκτικών καθημερινά -άλλωστε είναι και μεγαλοεπενδυτής της Coca-Cola.

Μάλιστα, το 2016, ο Γκέιτς είχε αποκαλύψει μια ιστορία για το πώς έπιασε τον Μπάφετ να τρώει το αγαπημένο του γλυκό για πρωινό, τα οποίο δεν είναι άλλο από μπισκότα Oreo. «Ένα πράγμα που εξεπλάγην όταν έμαθα για τον Γουόρεν είναι πως βασικά έχει κολλήσει να τρώει όσα έτρωγε σε ηλικία 6 ετών. Θυμάμαι μια από τις πρώτες φορές που έμεινε στο σπίτι μας και άνοιξε ένα πακέτο Oreo για να φάει για πρωινό. Τα παιδιά μας αμέσως απαίτησαν να φάνε και εκείνα. Μπορεί να δίνει το κακό παράδειγμα στους νέους, αλλά είναι μια διατροφή που κατά κάποιον τρόπο λειτουργεί γι’ αυτόν», είπε ο Γκέιτς.

Διαβάστε επίσης:
Πελάτης διάβασε λάθος το μενού σε εστιατόριο του Ράμσεϊ και πλήρωσε 500 ευρώ

Η Κάρα Ντελεβίνγκ λανσάρει το δικό της κρασί
Η Αντέλ ποζάρει με μπικίνι και «ρίχνει» το Instagram