Viral έχει γίνει η φωτογραφία που αποθανατίζει τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, να περιμένει στην ουρά φαστφουντάδικου στο Σιάτλ, για να πάρει μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικό.

Τι και αν θα μπορούσε να γευματίζει στα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου ή ακόμη και να έχει στην κουζίνα του τους καλύτερους σεφ του κόσμου να του μαγειρεύουν. Ακόμη και ο Μπιλ Γκέιτς λαχταράει κάτι «βρώμικο» από καιρό σε καιρό και δεν αρνείται να περιμένει υπομονετικά στην ουρά, για να παραγγείλει fast food.

Κάπως έτσι έγινε και στα μέσα Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε στο Dick’s Drive-In στο Σιάτλ, για να φάει μπέργκερ. Βέβαια, ίσως δεν περίμενε ότι εκεί δίπλα βρισκόταν και ένας πρώην υπάλληλος του, που τον φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10161428070235341&set=a.10151919638300341&type=3&theater

Η ανάρτηση συνοδευόταν φυσικά και από σχόλιο. «Όταν έχεις περισσότερα από $100.000.000.000, διευθύνεις τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο και στέκεσαι στην ουρά για ένα μπέργκερ, τηγανητές πατάτες και κόκα κόλα όπως όλοι εμείς…», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του, γράφοντας στη συνέχεια ότι έτσι συμπεριφέρονται οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι και όχι όπως ο φιγουρατζής Ντόναλντ Τραμπ.

Η ανάρτηση έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 18 χιλιάδες likes και σχεδόν άλλες τόσες κοινοποιήσεις, μέχρι σήμερα.