Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Μπραντ Πιτ, πρωταγωνιστεί σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια για γνωστή εταιρία μηχανών καφέ.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ οι θεατές απολαμβάνουν τον ηθοποιό στην καθημερινότητά του: Από την αγορά κόκκων καφέ το πρωί και τη βόλτα του κατά μήκος της ακτής του Λος Άντζελες με τη μοτοσικλέτα του μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, όπου χαλαρώνει με ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένο καφέ χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη συσκευή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του People, η νέα κινηματογραφική διαφήμιση έγινε ίσως η αφορμή ο σταρ να αλλάξει τη συνήθεια που είχε να πίνει τον καφέ του γρήγορα και εν κινήσει. «Η ευρωπαϊκή, και συγκεκριμένα η ιταλική ιδέα για τη δημιουργία ενός είδους τελετής που σχετίζεται με τον καφέ, μου αρέσει… Να κάθομαι στον καναπέ μου και να απολαμβάνω αληθινά τον καφέ μου», εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Για μένα ο καφές δεν είναι απλώς ένα ποτό. Είναι η αφορμή για επαφές ενώ σε προτρέπει να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου. Αυτή τη δυνατότητα να σταματώ αυτό που κάνω, να εκτιμώ τη στιγμή, και γενικά τη ζωή, τη βρίσκω συγκλονιστική».

Η καμπάνια έχει επίσης την υπογραφή του κινηματογραφιστή Λάινους Σάντγκρεν και του συνθέτη Τζάστιν Χούργουιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης;
O Μπραντ Πιτ διαφημίζει το νέο ροζέ κρασί του

Η ροζέ σαμπάνια του Μπραντ Πιτ κοστίζει 340 ευρώ

Όσο πιο πολύ τρώει ο Μπραντ Πιτ στις ταινίες του, τόσο πιο πετυχημένες γίνονται!