Ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, που είναι η παραγωγή βιολογικών προϊόντων, αποφάσισε να εγκαταλείψει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν εκτελούν μόνο τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά έχουν και τις προσωπικές τους ενασχολήσεις. Για τον πρίγκιπα Κάρολο αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την καλλιέργεια, καθώς εδώ και 35 χρόνια διατηρεί τη δική του βιολογική φάρμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για βιολογικό αγρόκτημα στο Gloucestershire, που βρίσκεται κοντά στην αγροτική κατοικία του, το Highgrove House και το οποίο μίσθωνε τα τελευταία 35 χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη μίσθωση του την άνοιξη του 2021 για 20 ακόμη χρόνια.

Όπως φαίνεται, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποφάσισε σύμφωνα με παρατηρητές του βασιλικού οίκου να εγκαταλείψει τη φάρμα του για πρακτικούς λόγους, καθώς μόλις γίνει βασιλιάς, δύσκολα θα μπορεί να τη φροντίσει. Την απόφαση του να μην ανανεώσει τη μίσθωση της φάρμας επιβεβαίωσε και η βασιλική οικογένεια. Σημειώνεται ότι με τα προϊόντα του αγροκτήματος ο Κάρολος ίδρυσε την Duchy Originals, γνωστή τώρα ως Waitrose Duchy Organic.

Δείτε επίσης:
O πρίγκιπας Κάρολος δίνει συνταγή για cheesy baked eggs

Η σεφ που λάτρεψαν ο Κάρολος και η Λαίδη Ντι

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να τρώνε τα βασιλικά μωρά;