Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συμμετέχει στην έκδοση του βιβλίου μαγειρικής «A Taste of Home» για καλό σκοπό, γράφοντας τον πρόλογο.

Μπορεί η foodie της βασιλικής οικογένειας να ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, στηρίζοντας μεταξύ άλλων το ζαχαροπλαστείο Luminary Bakery, που παρέχει ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον για γυναίκες από ευάλωτες ομάδες και προλογίζοντας βιβλίο μαγειρικής για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ωστόσο μετά το Megxit η «θέση» έχει μείνει κενή. Την αναπλήρωση της, φαίνεται ότι έχει αναλάβει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που τους τελευταίους μήνες τον έχουμε δει να μπαίνει στην «κουζίνα» με τη Βασίλισσα, τον πατέρα και τον γιο του για να φτιάξουν πουτίγκα, αλλά και να μαγειρεύει σε καταφύγιο αστέγων.

Πρόσφατα πάλι, ανακοινώθηκε ότι έγραψε τον πρόλογο στο βιβλίο μαγειρικής «A Taste of Home» (μία γεύση από το σπίτι, δηλαδή), που εκδόθηκε από τον οργανισμό «The Passage», το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου για άστεγους και άτομα με στεγαστική επισφάλεια. Μάλιστα, πρόκειται για τον ίδιο οργανισμό για τον οποίο είχε βοηθήσει στην προετοιμασία γεύματος το 2019.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε έρθει σε επαφή με φιλανθρωπική οργάνωση το 1993, όταν την επισκέφθηκε για πρώτη φορά μαζί με τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Οι επισκέψεις που έκανα ως παιδί σε αυτό το μέρος μου άφησαν μια βαθιά και σταθερή εντύπωση -για το πόσο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι στην κοινωνία μας, ειδικά οι φτωχότεροι, αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αξιοπρέπεια και καλοσύνη και τους παρέχονται οι ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στη ζωή», ανέφερε σε δήλωσή του εκείνη την εποχή.

Σήμερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο τους, καθώς έχει οριστεί ως βασιλικός προστάτης της οργάνωσης και προλογίζει το βιβλίο «Α Taste of Home», τα έσοδα του οποίου προορίζονται για να στηρίξουν τους άστεγους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε επίσης:
Κουίζ: Πόσα ξέρεις για τις διατροφικές συνήθειες της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Αυτά είναι τα φαγητά που απαγορεύεται να φάει η βασιλική οικογένεια

Η απίστευτη παραξενιά της βασίλισσας Ελισάβετ με τα μπιφτέκια